Despre noi

DESPRE NOI

In aceasta sectiune, am considerat ca, cea mai buna prezentare a activitatii firmei noastre, si a ceea ce poate insemna o prezentare gen  "Despre noi" , o pot face, chiar clientii nostri, actualii proprietari ai caselor construite de firma noastra.

Iata, deci parerile clientilor nostrii :

George M. – proprietari Casa lemn AMELIA – Cornu, jud. Prahova

Dupa o asteptare care parea ca nu se mai sfarseste, in cele din urma am deschis bucurosi portile unei masini pe care scria CASA NEO…Era 31 august 2020, si cu o intarziere de 3 luni, (din motive pe care le puteti usor intui si pe care noi le-am inteles), din masina a coborat dl. Sorin COLER, Administratorul firmei cu care incheiasem contractul, insotit de o echipa de muncitori. In acea zi au trasat conturul casei si au batut tarusii. De-a doua zi, au inceput sapaturile, iar noi am fost martorii unei activitati care ne-a surprins in mod placut, pe toata durata lucrarilor.

Am avut sansa sa ne fie repartizata o echipa de meseriasi tineri dar harnici, inimosi si foarte bine crescuti. Aceeasi echipa a lucrat toate fazele constructiei, de la sapatura pentru fundatie si pana la finisajele interioare si receptia lucrarii. Trebuie sa remarcam ca s-a lucrat in orice conditii de anotimp si stare a vremii, nici ploaia, nici vantul si nici gerul nu i-au impiedicat pe  baieti sa-si faca meseria.

Constructia casei a pornit de la o schita cu care noi ne-am dus la sediul firmei, pe baza careia s-a facut proiectul. Nu putem sa nu amintim aici ca de la faza de proiectare si pana la sfarsit, dl. COLER a fost foarte receptiv la dorintele noastre de schimbare sau imbunatatire (iar daca unele erau total aiurea, a avut rabdare sa ne explice de ce nu sunt ok), iar de cele mai multe ori a venit cu sugestii extraordinare, pe care le-am acceptat imediat si pentru asta inca o data ii multumim!

Una peste alta, a iesit exact ce ne-am dorit, o casuta de lemn pe pamant, calduroasa, primitoare, potrivita unui cuplu ce se apropie de pensie. Si asta in doar 5 luni, cine ar fi crezut?...

Pentru toate astea,  multumim si pe aceasta cale domnului Sorin COLER si in egala masura echipei sale de oameni priceputi. Ei ne-au ajutat sa ne implinim visul de a avea casa noastra la tara, unde sa ne putem primi copiii si nepotii cu drag.

Va recomandam sa apelati cu incredere la firma CASA NEO CONSTRUCT din Campina, nu ezitati, sunt buni si seriosi !

Tatiana I. - proprietar  Casa lemn Tatiana - Teisani, jud. Prahova

“Fiecare dintre noi ar trebui sa spere sa isii îndeplineasca visul chiar dupa perioade grele din viata, chiar daca este la o vârsta la care, se spune, ca e târziu sa mai realizezi ceva.

Cu copiii (mari fiecare la casele lor) alaturi, care ne-au sprijint moral si material, cu o firma cu oameni de exceptie, cu multa încredere în Dumnezeu am reusit ca în mai put›in de un an de la semnarea contractului în sase luni de la momentul trasarii fundatiei – sa avem o casuta de vis.

Multumim, lui Liviu (seful de santier), echipelor conduse de Ciprian si de Marian (niste baieti modesti, muncitori, minunati)  si nu în ultimul rând mutumim domnule Sorin Coler -patronul firmei care face ca visele sase împlineasca ! “

Bogdan T.. - proprietari  Casa lemn Silvia - Floresti, jud. Prahova

“O casa noua!!!

Datorita costurilor nu ne am permis mult timp, sa visam la o casa noua.

Dar cu CASANEO totul este posibil. Acum suntem proprietarii fericitti si multumiti a unei case pe structura de lemn, realizata într-un timp foarte scurt de echipa CASANEO.

Suntem multumiti de calitatea lucrarii, finisajele fiind pe masura asteptarilor noastre.

Colaborarea cu CASANEO a fost un succes! Recomandam tuturor celor care vor sa realizeze o astfel de casa, echipa CASANEO.

Multumim de sprijin si ajutor!”

Ancuta I. - proprietar Casa lemn Aurelia - Goruna, jud. Prahova

“Vreau sa multumesc firmei Casa Neo pentru ca, mi-a implinit visul de a avea o casuta din lemn  pe locul mostenit de la parinti.

Profesionalismul, rapiditatea si modul de a lucra, toate, au fost o experienta mai mult decat pozitiva, de aceea impreuna cu familia ii dorim Dnul. Sorin - la cat mai multe proiecte.

Cu siguranta la o viitoare casuta, o vom construí tot cu dvs”

Raluca M.. - proprietar Casa lemn Varbilau - Cotofenesti, jud. Prahova

“Ne bucuram de casa construita cu profesionalism de Casaneo in termenul agreat (3 luni efectiv lucrate, pauzele intervenite fiind discutate si agreate reciproc).

Cand am inceput sa planuim casa, ne-am dorit un constructor serios, profesionist, care sa ne ajute inclusiv cu hartogaraia (dosare pt autorizatii, etc), dar mai ales sa finalizeze repede si totul la un cost accesibil.

Recomandarea unei prietene ne-a dus catre Casaneo si nu am mai cautat altceva. Inca de la prima discutie, am stiut ca vrem sa incepem cat mai repede constructia cu Casaneo si ne-am pus pe planuit cu entuziasm.

Am apreciat discutiile constructive si interesul domnului Coler in stabilirea planului initial (arhitectura potrivita nevoilor si bugetului nostru, atentie la detalii, recomandari de imbunatatire, etc), profesionalismul si seriozitatea echipelor de lucru (la noi a fost mai greu avand toate materialele de carat cu mainile in deal datorita inclinatiei terenului) si programarea echipelor pentru a folosi timpul in mod cat mai util.

Multumim echipei Casaneo!”

Vlad C. - proprietar Casa lemn Vlad - Avrig, jud. Sibiu

“Constructia s-a realizat in conformitate cu proiectul si contractul semnat, in timpul specificat in proiect.

Materialele folosite au fost de buna calitate si conforme cu indicatiile tehnice. Suntem foarte multumiti de modul de executie (profesionalism este cuvantul cheie aici) precum si echipele domnului Coler care au realizat constructia (intelegatori, binevoitori si foarte saritori).

Desi au existat mici neintelegeri pe parcursul proiectului (din cauza lipsei mele de experienta in realizarea unei case si din cauza birocratiei din Romania) domnul Coler a venit tot timpul cu indicatii bune care au condus la buna realizare a proiectului, pentru care doresc sa ii multumesc inca o data.

Daca pe viitor as avea un alt proiect similar (nu se stie nici o data :) ) as conta tot pe Casaneo pentru realizarea acestuia. Multumesc inca o data domnului Coler si echipelor sale.”

Corina G.  - proprietar Casa lemn Corina - Trestieni, jud. Giurgiu

"In luna februarie a acestui an am luat in calcul posibilitatea construirii unei case pe structura de lemn. In acel moment nici nu ne gandeam ca o sa se intample anul acesta, si in niciun caz ca la sfarsitul lunii iulie vom putea locui in ea.

Am studiat multe oferte pe internet si ne-am oprit la Casaneo. Discutiile purtate cu dl. Coler pe parcursul a doua vizite la sediul firmei din Campina ne-au facut sa luam decizia.

Am stabilit detaliile constructive, am semnat contractul, si pe 3 aprilie echipele de muncitori s-au instalat si au inceput lucrarea.

Totul s-a desfasurat conform planului si peste asteptarile noastre. Oameni seriosi care isi vad de treaba si iti ofera o senzatie de confort si siguranta.

Multumim  pentru seriozitatea si promptitudinea de care ati dat dovada pe tot parcursul acestei relatii "

Florin G.  - proprietar Casa lemn Livezii - Comarnic, jud. Prahova

Buna ziua,
"Ne-am dorit o casa pe structura de lemn undeva la munte. Avand terenul am apelat la firma Casaneo din Campina.

Am avut mai multe discutii in privinta detaliilor arhitecturale si de executie.

In urma acestor discutii am semnat contractul, unul bine detaliat cu faze de executie si costuri aferente.

La final, am avut casa mult visata.

Multumim Casaneo si la cat mai multe case de vis finalizate! " .

Irina F. - proprietar Casa lemn Irina - Izvoarele, jud. Giurgiu

Atunci cand am ales sa facem o vizita la sediul firmei Casaneo pentru a discuta o eventuala colaborare, am pornit in aceasta cautare  si datorita numeroaselor recomandari prezentate pe site. De aceea, astazi, e randul nostru sa transmitem o recomandare.

Inca de la inceput trebuie sa apreciem seriozitatea de care au dat dovada. Atat echipa de dulgheri cat si cea de finisaje au fost serioase si au dat dovada de profesionalism. Au lucrat in toiul iernii, pe un ger naprasnic, fiind un motiv de uimire pentru vecini.

Dl Coler ne-a raspuns de fiecare data cand a fost solicitat, fie telefonic, fie pe email, chiar si la ore tarzii. E o persoana dedicata si pasionata pentru genul acesta de business.

Loc de mai bine intotdeauna exista, insa in privinta seriozitatii echipelor Casaneo, a modului de lucru, a calitatii materialelor folosite si a corectitudinii din punct de vedere financiar (diferente de costuri survenite pe parcurs la partea de finisaje interioare, mobilier, electrice etc) nu exista semne de intrebare.

Multumim frumos pentru munca depusa, pentru indrumari. Rezultatul este minunat.

Mult succes in continuare ”

Lucian B.  - proprietar Casa-zidarie-Lucian - Sangeru, jud. Prahova

"Cu ani in urma visam sa avem o casa pe pamant. In mai putin de un an (8 luni mai exact),visul a devenit realitate cu ajutorul firmei”Casaneo” Campina.  Am lucrat cu niste profesionisti, in fruntea listei aflandu-se chiar  managerul firmei Domnul Sorin Coler.

Cuvinte de lauda aducem  intregii echipe; toti sunt niste oameni harnici, cu bun simt, receptivi la tot ceea ce noi i-am rugat.  Am facut pe parcursul lucrarii  modificari, impreuna cu ei, astfel incat totul sa iasa dupa gustul si dorinta  noastra, iar la sfarsitul lucrarii putem spune ca a iesit ceea ce noi ne doream.

Va multumim si va dorim succes  in continuare in activitatea pe care o desfasurati. Putem sa va spunem ca, va recomandam cu placere cunoscutilor nostri care si-ar dori o casa pe pamant. Cu multumiri ! "
 

Ciprian D. - proprietar Casa-combinata-Antonia - Targsorul Nou, jud. Prahova

„Suntem fericitii posesori ai casei Antonia, si acum, la finalul constructiei ne declaram mulumiti de modul în care s-a lucrat, materialele folosite fiind dintre cele mai bune, precum si de comunicarea permanenta cu cele doua echipe de constructori care s-au dovedit niste adevarati profesionisti.

Lucrarea s-a realizat intr-un timp scurt, iar colaborarea domnului Coler cu banca a fost una foarte buna fara a fi nevoie de implicarea noastra. Este o persoana organizata, serioasa si meticuloasa în privinta cheltuielilor, iar la final, când s-au incheiat calculele nu au existat diferente între evidentele noastre si cele ale firmei.

Un ajutor foarte mare a constituit si întocmirea dosarelor necesare obtinerii certificatului de urbanism si autorizatiei de constructe.

Celor care intentioneaza sa construiasca cu Casaneo, sao faca cu încredere pentru ca lucrurile vor decurge foarte bine.”


Emilian M.  - proprietar Casa-lemn-Emilian - Boldesti-Scaieni, jud. Prahova

„Sunt Emilian M.. si impreuna cu Casaneo, am reusit sa realizam o frumoasa si deosebita casa, la care doar visam acum 3-4 ani.

Povestea a inceput acum 3-4 ani, cand am descoperit acest tip de case, intr-un reportaj din Germania.

Cu timpul am inceput sa cred ca imi pot realiza visul, problema era sa gasesc firma care sa fie in masura sa-mi realizeze proiectul (fiind un proiect aparte, care necasita experienta in constructii), iar aceasta firma s-a numit Casaneo..

Colaborarea a fost una deosebita atat cu managerul firmei cat si cu proiectantul firmei avand in vedere complexitatea proiectului,dar si cu echipele care au realizat efectiv proiectul.

Proiectul a durat aproximativ 5 luni, fazele de executie s-au derulat conform contractului, nu au existat costuri suplimentare sau cheltuieli nejustificate, intr-un cuvant "a meritat banii".

Pentru cei care doresc sa-si construiasca o casa pe structura de lemn le spun ca merita, fiind numai avantaje, iar pentru firma care sa va realizeze proiectul va recomand Casaneo.

Daca aveti ceva suspiciuni, puteti vizita pe teren casele realizate de aceasta firma asa cum am facut si eu la inceputul proiectului.

Multumesc inca o data, pe aceasta cale firmei Casaneo.”


Magdalena M. - proprietara Casa-zidarie-Magdalena - Aninoasa, jud. Dambovita -

"Buna ziua, locuiam intr-un apartament cu chirie, ca multi, ne doream o locuinta a noastra, la curte, cu spatiu, gradina, etc., asa ca am inceput sa ne interesam.

La noi in localitate se construia o locuinta, treaba mergând foarte repede. Ne-am interesat cine este beneficiarul, am vorbit cu o ruda a acestuia si asa am aflat cine executa lucrarea.

Am luat legatura cu d.l Sorin Coler, care ne.a indrumat sa vizitam santierul, ceea ce am si facut. Am fost placut  impresionati si ne-am hotarat ca trebuie sa apelam si noi la aceasta firma.

Am stabilit întâlnirea cu d.l Coler, la biroul dansului, dupa acea discutie am plecat impacati, fiindca stiam ca am facut alegerea cea mai buna.

A sosit ziua inceperii lucrarii, o zi pe care o asteptam cu nerabdare. O mare bucurie si incantare aveam in fiecare zi care trecea vazand cat de repede si de frumos inainteaza lucrurile. Lucrari facute cu simt de raspundere, cu suflet, dar si cu materiale de foarte buna calitate.

Tinem sa MULTUMIM fiecarei persoane care a contibuit la aceasta lucrare, odata pentru efortul depus de toti cei din firma CASANEO, cat si colaboratorilor, si nu in ultimul rand pentru deschiderea si felul in care s-a comunicat pe tot intregul parcurs al lucrarilor.

Celor care vor citi aceste rânduri tin sa le spun ca am facut o alegere foarte buna, excelenta chiar in ceea ce priveste firma de constructii.

MULTUMIM CASANEO, SPOR SI PUTERE DE MUNCA PE MAI DEPARTE,aveti toata admiratia noastra."


Adrian I  - proprietari Casa-lemn-Georgiana - Sinesti, jud. Ialomita

"Am visat mult timp la o casuta de vacanta, unde sa ne putem încarca bateriile, dar numai gândul sa gasim o echipa serioasa, care sa execute lucrari de calitate ne dadea fiori.

Am gasit CasaNeo si dupa prima întâlnire cu dl Coler toate grijile au disparut, prin seriozitatea, profesionalismul, deschiderea spre cerintele clientului de care a dat dovada.

Am primit cum a promis, dupa 4 luni o casuta cocheta, cum ne-am dorit si cum nu stie dl Coler a venit exact cand am primit alta veste minunata, reusita fetei nostre la facultate.

Multumim dl Coler si echipei sale, le dorim tot binele din lume cu multa sanatate.


Mihai M.  - proprietari Casa-lemn-Matei - Ciorogarla, jud. Ilfov

"Fam. M.,. tine sa multumeasca echipelor Casaneo, in special domnului Coler Sorin, pentru seriozitate si promtitudine in executia casei visurilor noastre.

Constructia a debutat pe 11 noiembrie si a fost finalizata pe 29 martie 2016, in timp record.

Suntem foarte multumiti de calitatea lucrarilor, finisajele sunt de exceptie respectand intocmai dorintele noastre, in ciuda faptului ca am avut o perioada de iarna autentica cu temperaturi de – 20 de grade.

Recomandam cu caldura si incredere firma Casaneo pentru constuirea casei mult visate.

Multe multumiri dl Coler Sorin si echipelor pe care le coordoneaza."


Dana V.  - proprietari Casa-lemn-Dana - Calvini, jud. Buzau

"Am avut un vis, acela de a construi o casa in locul copilariei mele. Visul acesta m-a insotit permanent de-a lungul timpului. Chiar daca esti tanar, ocupat, nu ai resurse financiare si alte lucruri au prioritate, subtil, stii ca undeva, candva, se va intampla.

Dar timpul trece si toate se intampla cand sunt oranduite sa se intample!

Faci cercetare, faci planuri, cauti si gasesti solutia: LEMNUL!

De ce lemnul? Pentru ca e curat, sanatos, cald, elastic in caz de seism si bineinteles, natural!

Si pentru ca stii ce vrei si stii ca poti, cauti un constructor. Ei bine, l-am gasit , ne-am intalnit, si totul a decurs perfect!

Seriozitate, profesionalism, respectarea termenelor, comunicare permanenta, eficienta.
Casaneo este partenerul ideal daca vrei sa construiesti o casa!

Domnul Sorin Coler este un om aparte. Este intreprinzatorul roman care si-a descoperit o pasiune, constructia de case, si face asta cu bucurie: onest, harnic, eficient, are o echipa profesionista de constructori si cel mai important, are entuziasm!

Prima sapatura a inceput la 1 septembrie 2015 si a fost predata la 8 decembrie 2015. De Craciun, mosul a adus familiei noastre darul minunat!

Casa din vis este acum reala! Calma, curata, luminoasa, primitoare si impecabil construita. Este ACASA!

Acasa este acolo unde iti e inima. Totul incepe acasa, si cu totii incercam sa ajungem acasa, in final!

Domnule Sorin Coler, ma bucur ca v-am intalnit! Un constructor de case este un constructor de destin, dumneavoastra stiti asta!

Va doresc  multe realizari in anul acesta si anii care vor urma, dumneavoastra si echipei  CASANEO! Sa construiti ACASA pentru multe familii!

Familia Voica., va multumesTE din inima, pentru munca, entuziasm si profesionalism ! Dumnezeu sa va ocroteasca!

Celor care doresc sa-si construiasca un vis, construiti cu CASANEO(Campina) si visul se va indeplini!

Cu stima, Dana v..."


Dan M.  - proprietar Duplex-lemn-Berceni - Berceni, jud. Ilfov

“Am construit o casa cu structura din lemn, la rosu, cu Casaneo.

Cum am ales Casaneo? Simplu. Am vazut lucrarile realizate anterior si mi-a placut sistemul constructiv utilizat, tipul de lucrari executate pentru faza “la rosu” si nu in ultimul rand pretul.

Colaborarea s-a desfasurat fara probleme, lucrarile au inceput la termenul convenit. Dl. Coler utilizeaza echipe specializate pe tipuri de lucrari (fundatie, structura din lemn etc.). Baietii din ambele echipe au lucrat foarte bine, curat si corect din punct de vedere tehnic, fara sa fie nevoie sa fie supravegheati sau verificati.

Casa a fost ridicata si acoperita chiar mai repede decat era prevazut initial, fara a se fi facut rabat de la calitatea lucrarilor executate sau a materialelor utilizate. Comunicarea a fost facila si constructiva atat cu dl. Coler Sorin cat si cu baietii din echipe.

Astfel, a rezultat o lucrare corecta si frumoasa, ce va deveni casa visata de mine, motiv pentru care aduc multumiri domnului Coler si echipei Casaneo!”


Dorin R.  - proprietar Casa-lemn-Poiana - Comarnic, jud. Prahova

„Am gasit numele firmei ”Casa Neo” în urma unor cautari pe  diverse site-uri pentru a identifica un posibil constructor, care sa livreze o casa de vacanta ”la cheie”, la preturi rezonabile, pentru a ne încadra în bugetul de care dispuneam.

Ne-au atras ofertele prezentate de ”Casa Neo”, pentru diverse tipuri de case, în functie de disponibilitatile fiecaruia.

Un alt element de interes, în comparate cu alte site-uri vizitate,l-a constituit modul de prezentare al ofertelor, respectiv gradul lor de detaliere, ceea ce-iti permite sa cunosti exact conditiile tehnice si financiare în care se realizeaza locuinta aleasa.

Am selectat ”Casa Lia” si am discutat cu domnul Sorin Coler pe marginea proiectului. Ne-a dat sfaturi utile atât în ceea ce priveste constructa propriu-zisa, materialele folosite, diverse alternative posibile, precum si în privinta lucrarilor privind conexiunile la apa, gaze, electricitate, care nu depindeau de dânsul.

Important a fost si sprijinul acordat pentru obtinerea aprobarilor si încadrarea în prevederile legale privind constructiile.

De precizat ca la semnarea contractului stiam exact ceea ce am solicitat si ceea ce aveam sa obtinem.

Odata semnat, contractul, care prevedea termene exacte de plata (asa cum e mentionat pe ”site”), dar si de executie  s-a derulat conform graficului. Am fost chemati la încheierea fiecarei etape si ni s-au trimis periodic fotografii cu stadiul constructiei. Lucrarea a fost livrata în termen de trei luni , conform contractului.

Mentionam ca dl. Coler a utilizat echipe diverse, specializate pe diversele tipuri de lucrari (fundate, structura de lemn, finisaje exterioare, finisaje interioare, etc.).

Prevederile din oferta si implicit din contract au fost respectate integral, fara a se solicita costuri suplimentare pe parcurs.

Lasând la o parte unele mici lucrari sau îmbunatatiri solicitate ulterior , neprevazute în contract sau care  s-au dovedit necesare datorita terenului si care  au fost platite separat, consideram  ca este foarte important de subliniat ca dl. Coler nu s-a abatut de la oferta, lucrarile fiind în concordanta perfecta cu aceasta.

De subliniat totodata ca dl. Coler a dat dovada de solicitudine, oferind explicatii în diversele faze ale constructiei în masura în care ne apareau unele neclaritati, noi nefiind de specialitate în domeniu.

Din punctul nostru de vedere, apreciem, firma ”Casa Neo” pentru modul în care a executat contractul atât din punct de vedere al constructiei propriu-zise,dar si al respectarii termenelor convenite.”


Leonida T.  - proprietar Casa-lemn-Traditionala - Aninoasa, jud. Dambovita

„In doar 3 luni si o saptamina  (deci inainte de grafic) doua echipe  de  profesionisti si specialisti de la Casaneo Campina au construit casa pe care o visam de multa vreme.

La inceput doar speram ca aceasta casa sa fie macar 80% din ceea ce doream.

Adica o casa de inspiratie traditionala chiar rustica, cu grinzi de lemn in tavan, lucarna, obloane, semineu,...

Acum cind totul e gata pot sa spun ca asteparile noastre sunt depasite.

Va multumim pentru asta.”


Mircea D.  - proprietarI Casa-lemn-Mircea - Boldesti-Scaieni, jud. Prahova

"Anul acesta am hotarat impreuna cu sotul meu ca ar fi oportun sa construim o casa.

Am inceput sa cautam diverse site-uri de constructii si  am ajuns la ideea de a construi o casa pe structura de lemn.

Decizia finala am luat-o insa dupa prima  intalnire pe care am avut-o cu dl Coler, un om deosebit, foarte profesionist si foarte deschis tuturor ideilor noastre. Am adoptat un proiect prezentat pe site-ul CASANEO  pe care impreuna cu dl Coler l-am transformat in casa dorita de noi.

Colaborarea a avut  la baza un contract bine pus la punct, totul desfasurandu-se  conform etapelor stabilite, iar timpul de realizare al casei este fara exagerare exceptional. Practic vezi cum din zi in zi constructia casei avanseaza indiferent de conditiile meteo.

Echipele coordonate de dl Coler sunt formate din oameni muncitori, corecti, receptivi, au un program bine stabilit si se incadreaza  in termenele propuse.
Materialele folosite sunt de buna calitate, finisajele casei sunt dovada  profesionalismului pana in cele mai mici detalii.

Ne bucuram ca am avut privilegiul de  a colabora cu dl Coler si echipele coordonate de dansul, beneficiind de sprijinul si intelegerea acestuia in tot ceea ce a insemnat realizarea casei dorite de noi.

Multumim!!! Cristina. si Mircea D..."


 Izabela D.M. - proprietar Casa-zidarie-Izabela - Romanesti, jud. Prahova

"Familia D.M.., clientii unei case de zidarie, tine in mod deosebit sa multumeasca, celei mai bune firme de constructii, CASANEO, cu sediul in Campina, condusa de un Director General, cu mare simt de raspundere, minutiozitate si cu un suflet mare, Coler Sorin.

Multumim echipelor pe care le conduce, mult respect si santate multa, sa puteti duce la finalizare cat mai multe case.

Echipele, incepand de la cele de zidarie, finisaje interioare, instalatii sanitare, termice si electrice, sunt echipe cu mult profesionalism, care stiu sa respecte si sa faca ceea ce au de facut , cu mare grija, respectand cerintele si standardele cerute, iar la finalizare ; te lasa fara grai.

Noi suntem plecati din tara, si muncim pentru a putea finaliza visul cel mare - aceasta casa. Cand am sunat la firma si am fost incurajati, ca putem incepe casa, chiar daca nu suntem in tara, parca nu ne venea sa credem, si am luat hotararea decisiva - incepem casa.

Nu ne-am putut imagina ca de la distanta ni se vor respecta toate doleantele, modificari si tot ce am cerut. Prin telefon si e-mail, s-a tinut legatura permanent cu Dnul Coler Sorin, iar cu generozitatea lui ne-a bucurat de fiecare data, trimitandu-ne poze, la fiecare faza finalizata.

Si...cu lacrimi de emotii, va marturisim, ca visul nostru a devenit realitate. Casa a fost inceputa pe 19 martie 2015, si finalizata pe 8 iulie 2015, foarte repede si la un pret bun.

Recomandam cu toata increderea si cu inima larg deschisa, celor ce doresc sa construiasca o casa, sa aleaga CASANEO, si veti multumii acestor oameni minunati, la fel ca noi.

MULT RESPECT CASANEO, D-LUI SORIN COLER SI ECHIPELOR SALE MINUNATE.
MULTUMIM, cu mult respect familia D.M. "


Mihai P. - proprietar Casa-lemn-Mereni - Merenii de Sus, jud. Teleorman

"La începutul  anului 2015 mi-am propus sa construiesc o casa la tara, dar aceasta asa  într-un termen îndepartat. Am ales varianta din lemn si firma CASANEO pe baza recomandarilor de pe site.

Din recomandari  am retinut bucuria de a vesti activitatea acestei firme.

 Asa si pentru mine s-a produs minunea. Nu a fost pacaleala. Casa a fost gata si s-a predat pe 3 aprilie 2015.
 
Constructia casei a început pe o vreme friguroasa si rece. Echipa Casaneo a muncit pe orice vreme, a devansat si termenele.

A uimit si tot satul cu râvna si cu spiritul de echipa. Totul este orchestrat cu finete de domnul Sorin Coler.

Multumsc întreagului colectiv."


Gabriela I.  - proprietari Casa-lemn-Gabriela - Hemeius, jud. Bacau

"Cand ne-am hotarat sa construim o casa am inceput sa cautam constructorul si dand de site-ul  CASANEO a fost dragoste la prima vedere, si pot spune ca nu ne-am inselat.
             
Am fost la Campina am batut palma si la data convenita in contract ne-am apucat de treaba, si  in momentul in care am demarat constructia am descoperit o echipa de professionisti si asta ne-a dat mai multa incredere.
            
In concluzie colaborarea cu CASANEO a fost un succes si recomandam cu drag tuturor celor care vor sa aiba o casuta de vis. Cu drag familia Istrate.."


Marius C. - proprietar Casa-lemn-Marius - Rm-Valcea, jud. Valcea

“Cand am inceput sa caut un constructor, mi-a fost cam teama sa aleg la intamplare, insa ceva m-a facut sa am incredere din start in CASANEO.

In momentul in care am demarat constructia ,am avut satisfactia de a descoperii o echipa de constructori dedicati meseriei si in acelasi timp, o persoana care-i coordoneaza (dl.Sorin Coler) deosebita.Toata perioada cat a durat constructia ,timpul a fost nefavorabil (ploaie) si cu toate acestea echipa a lucrat neincetat.

In concluzie, am fost foarte multumiti de executia constructiei. S-a acceptat atat proiectul nostru cat si alte modificari. Rrecomand cu toata increderea sa alegeti aceasta firma ptr a realiza casa pe care o visati

Sa fiti sanatosi si sa realizati cat mai multe case !”


Mihai F. - proprietar Casa-lemn-Amalia - Topoloveni, jud. Arges

“Familia F., va ureaza multa sanatate, si va multumeste pentru casuta frumoasa pe care ne-ati construit-o”

Catalin N. - proprietar Casa-lemn-Bianca - Campina, jud. Prahova

“Am visat sa am o casa, mai ales ca am trait o viata la bloc. În 2012 a aparut oportunitatea de a apropia visul de realitate. Decizia finala a fost de a alege soluta de casa pe structura de lemn. 

A aparut proiectul si au început cautarile pentru constructor. Si am gasit CASANEO. Am avut o serie de discutii initiale, având în vedere ca deja aveam un proiect. Iar primul punct pozitiv a fost ca dl. Coler a acceptat proiectul meu initial, desi pe site-ul firmei existau deja proiecte propuse, venind cu o serie de propuneri de îmbunatatire a acestuia.

Am vizitat câteva construct›ii realizate de CASANEO, aflate în diferite faze, iar concluzia finala a fost de a alege aceasta firma pentru realizarea visului nostru. Si am semnat contractual pentru realizarea unei case „la cheie”.

Ce as putea sa spun – visul s-a realizat în fix 5 luni si o zi (atât a trecut din momentul în care s-a sapat prima groapa pentru fundatie si pâna când am primit cheile). Toate lucrarile au fost realizate în termenele stabilite în contract. Echipele firmei au lucrat îngrijit, iar rezultatele au fost de calitate. Plus ca programul de lucru a fost unul strict, organizat foarte bine.

Pe de alta parte, pe toata durata constructiei ne-am consultat permanent iar dl. Coler a gasit tot timpul solutii atunci când a fost cazul (si aici trebuie sa mult›umesc pentru întelegere si multa flexibilitate).

Pâna la urma vorbele sunt de prisos, cred ca rezultatele afisate pe site vorbesc de la sine. Si acum când privesc pozele sincer nu îmi vine sa cred ca totul s-a realizat în timp atât de scurt.

Multumesc CASANEO ca ne-ai ajutat sa ne vedem visul cu ochii !”


Iuliana R. - proprietar Casa-lemn-Lia - Dridu, jud. Ialomita

“Totul a pornit de la dorinta noastra de a construi o casa mica de vacanta cu buget redus  in care copiii sa-si petreaca vancatele de vara in curte la bunici dar si noi cei “mari” sa ne bucuram de weekenduri la aer curat.

Dupa multe cautari am ajuns la CASANEO (dupa ce am vizitat una din casele facute de domnul Sorin). Inceputul a fost cu mari emotii, toata lumea din jur ne spunea ca toti constructorii sunt neseriosi, ca trebuie sa ai fii acolo sa-i urmaresti sa nu fure sau sa faca ceva gresit….

Am prins incredere usor in echipele Casa Neo, echipe de oameni seriosi, curati, muncitori  (nu asa cum poate ne asteptam sa fie niste oameni care lucreaza in domeniul constructiilor), oameni profesionisti care au stat 2 luni si jumatate (caci atat de putin a durat constructia casei) in aceesi curte cu strabunica noastra si pe care nu au reusit sa o supere cu nimic.

Etapele de constructie  s-au desfasurat conform planului stabilit initial si am fost chemati la fiecare etapa importanta pentru a verifica ca lucrurile se desfasoara conform programului stabilit.

Casa noastra de vacanta este GATA  si putem spune ca suntem fericiti ca am ales sa lucram cu CASANEO.

Multumim intregii echipe CASANEO pentru seriozitate, profesionalism dar si pentru receptivitatea de care au dat dovada la fiecare solicitare a noastra.”


Nicu G. - proprietar Casa-lemn-Moeciu - Moeciu de Sus, jud. Brasov

Intr-o zona mirifica prin frumusetea naturii si spectuloasa prin peisajul creat de M-tii Piatra Craiului si M-tii Bucegi,in zona pasului Rucar-Bran,am constuit o casa de vacanta pe structura de lemn cu firma CASANEO patonata de domnul Sorin Coler.

Apreciez stilul de lucru al echipei CASANEO bazat pe seriozitate,profesionalism si toleranta "0" la compromisuri.

Pe parcursul derularii contractului am observat un lucru mai rar intalnit la noi,faptul ca o lucrare se poate executa doar intr-un singur mod:bine.

Drept dovada a celor scrise pana acum sta rezultatul colaborarii cu firma CASANEO,o casa de vacanta ce concureaza cu frumusetea locatiei.

Recomand firma CASANEO ca o garantie a calitatii in constructia caselor pe structura de lemn.


Mioara P. - proprietar Casa-lemn-Mioara - Breaza, jud. Prahova

"Am construit o casa pe structura lemn in Breaza, jud.Prahova cu societatea CASANEO, Campina, jud. Prahova.

Consider ca este drept si frumos sa-mi exprim pe aceasta cale gandurile mele sincere si felicitarile mele conducerii acestei societati, in mod special Domnului Coler Sorin-administrator si echipei sale de muncitori.

Pentru acele persoane care vor sa construiasca o casa de vacanta sau si mai mult de atat, recomand cu toata increderea aceasta societate de constructii.

Este o firma serioasa care acorda mare atentie detaliilor contractuale dintre parti in asa natura ca nu i-se poate reprosa absolut nimic.Totul decurge in mod miraculos, in termen, de calitate, cu mare seriozitate, profesionalitate, maleabilitate cand este cazul, intr-un cuvant FELICITARI.

Exista si in Romania firme si persoane care-si respecta cuvantul, orgoliul de persoane serioase, echilibrate, oneste.

Pe mai departe doresc multa prosperitate conducerii acestei societati iar potentialilor clienti mare incredere in alegerea acestei firme."


Liviu T. - proprietar Casa-lemn-Angelica - Breaza, jud. Prahova

La sfarsitul anului 2012 ne-am hotarat sa construim o casa pe structura din lemn. Au fost mai multe motive pentru care am ales aceasta solutie printre care amintim: gradul sportit de securitate in caz de cutremur, termenul de realizare mult mai scurt comparativ cu cel al construirii unei case din zidarie, o mai buna izolare termica si fonica, pretul mai scazut comparativ cu constructiile din zidarie, si nu in ultimul rand cunoscand activitatea societatii de constructii CASANEO..

Ne-a bucurat inca de la primele intalniri cu Constructorul faptul ca a acceptat fara rezerva schita nostra de proiect, in ciuda faptului ca existau pe site-ul societatii mai multe proiecte.

Pentru construirea casei s-a incheiat un contract in care au fost transparent trecute toate etapele constructiei cu termene si procente de plata din valoarea totala a investitiei.

Lucrarea s-a efectuat cu doua echipe distincte, specializate, una pe fundatie si structura de rezistenta, cea de-a doua pe finisaje. Am remarcat seriozitatea constructorilor si faptul ca au avut un program foarte strict de lucru incadrandu-se in termenele prevazute.

Au fost folosite materiale de calitate si am fost multumiti de calitatea finisajelor, echipa de constructori lucrand ingrijit si curat.
In concluzie colaborarea cu CASANEO a fost una pe care o apreciem, in special datorita seriozitatii si a calitatii lucarii de care am fost multumiti.


Elena B. - proprietar Casa-lemn-Elena - Bucuresti

„Cand am ales sa construiesc o casa de lemn, am facut-o cu putina strangere de inima data fiind mentalitatea romanului si reticienta acestuia privind un astfel de tip de case, care in tara noastra a fost pana acum putin cunoscuta si mai putin mediatizata.

Am optat totusi la insistentele familiei, care a reusit sa ma convinga, ca acest tip de case este foarte fregvent folosit peste ocean, si ca avantajele sunt net superioare. Voi da doar cateva exemple: pretul relativ scazut, timp foarte scurt de executie, posibilitatea de a face modificari interioare cu preturi insignifiante, izolatie net superioara in raport cu celelalte tipuri de constructii si binenteles esentialul, costuri reduse de intretinere ulterioare.

Trebuie sa precizez de la bun inceput, ca nu am crezut ca este posibil sa se realizeze acest proiect intr-un termen de 90-100 de zile si acestea in mare majoritate de iarna.

Plecand de la aceste premise am incheiat contract, am avut incredere si am riscat platind un avans, dupa care am asteptat, avand convingerea ca lucrarea va incepe in primavara si cu speranta ca pana la sfarsitul toamnei se va finaliza.

Prima mare si placuta surpriza a venit atunci cand constructorul m-a anuntat ca a facut sapaturile si ma invita la turnarea fundatiei peste doua zile.

Precizez ca toate fazele constructiei s-au derulat in acelasi mod, fiind o adevarata placere sa constati ca exista in Romania si constructori care respecta graficul si mai mult, nu incearca sa ascunda deficiente sau greseli.

Absolut toate fazele au fost verificate si receptionate in prezenta mea, mai mult. s-a dat dovada de flexibilitate in unele doleante ivite pe parcurs, si au fost rezolvate, inclusiv unele modificari.

Aceasta a fost o a doua mare surpriza, cand am constatat ca pot conlucra cu echipa de constructori care transmitea mai departe patronului, iar acesta foarte receptiv ma contacta imediat si analizam impreuna diverse solutii.

Acum pot sa afirm cu certitudine ca am facut cea mai buna alegere, "am tras lozul castigator" Sunt posesoarea unei case asa cum mi-am dorit. Serviciile executate au fost ireprosabile, finisajele foarte bune, materialele folosite de buna calitate iar echipa de constructori foarte serioasa.

A fost o reala placere sa constat, atunci cand am fost anuntata de receptia finala, ca totul este predat la cheie, inclusiv curatenie in casa, si ca nu am ce sa reprosezcu privire la finisaje, acestea fiind impecabile !

Nu sunt vorbe aruncate in vant, va puteti convige personal, urmarind saitul de prezentare al firmei.

Celor care doresc sa isi construiasca o astfel de casa, le recomand cu caldura sa apeleze la CASANEO, si nu vor avea ce regreta.

Deci se poate ca si in Romania sa existe seriozitate, sa se respecte termenele de executie ale unei lucrari si mai ales, sa nu fie nevoie sa solicite reparatii in termenul de garantie !

Un sincer BRAVO intregii echipe care a conlucrat la realizarea acestui proiect.
In incheiere un ultim sfat "sa nu lasati stacheta calitatii sa coboare" pentru ca este pacat de ce ati realizat pana in prezent.

Aveti toata stima mea, si sper sa am ocazia sa mai pot apela la firma dumneavoastra”


 Manea M.- proprietari Casa-combinata-Mona - Campina, jud. Prahova

„Serviciile oferite de acesta companie sunt ireprosabile. Pe tot parcursul contractului au dat dovata de profesionalism si seriozitate.

Nu am intampinat nicio problema datorita colaborarii foarte buna dintre clienti si firma.

Avand in vedere ca nu am putut sta in localitate pe parcursul executarii proiectului nostru, ne-am pus toata increderea in echipa care s-a ocupat de el si nu regretam decizia luata.

Rezultatul final a fost exceptional! Calitatea muncii s-a dovedit a fi cea promisa. Mai rar o firma serioasa in aceasta tara!

Va multumim, CasaNeo !


Alin P. - proprietar Casa-lemn-Sarah - Vladiceasca, jud. Ilfov

“Constructia casei noastre in Vladiceasca.

Iata ca visul nostru, in sfarsit, s-a realizat si am construit casa noastra in Vladiceasca comuna Snagov.

De la inceput relatia noastra cu echipa Casaneo a fost foarte buna, faptul ca locuim in strainatate pentru moment ne-a impins la cautarea unei Firme de Constructii cu bune aptitudini in comunicare. Comunicarea a fost foarte eficienta si bine detaliata prin email, skype si telefon.

Echipa este formata din oameni foarte calificati fiecare pe domeniul lui : arhitecti, sefi de echipa, tamplari, zidari, electricieni, instalatori etc.

Presupun ca acesti oameni sunt foarte motivati din punct de vedere financiar deoarece de fiecare data cand vizitam casa erau foarte simpatici si intelegatori la toate cerintele si intrebarile noastre.

Constructia s-a desfasurat exact cum a fost planificata, toate etapele s-au realizat cu exactitudine si materialul folosit a fost ales conform proiect.

Multumim echipei Casaneo si va dorim mult succes in continuare"


Gheorghe R. - proprietar Casa-lemn-Radu - Surani, jud. Prahova

„Am fost foarte multumit de servicile celor de la Casaneo.
Au fost seriosi , au oferit servicii de calitate. Apelati cu incredere.”


Angela S.- proprietar Casa-lemn-Sofia - Stupini, jud. Brasov

Suntem foarte multumiti de exacutarea casei Sofia, atat din punct de vedere al structurii, al constructiei in sine si al manoperei( foarte bine si frumos lucrat) , cat si din punct de vedere al timpului alocat ridicarii acesteia; s-au respectat toate conditiile contractului, iar pe parcursul lucrarilor nu am intampinat probleme.

Ne place foarte mult casa noastra!!!


Bogdan D. - proprietar Casa-lemn-Bogdan - Harman, jud. Brasov

„Buna ziua ma numesc Bogdan., am construit o casa pe structura de lemn in judetul Brasov , comuna Harman, cu firma Casaneo din Campina judetul Prahova si sunt foarte multumit de aceasta firma din toate punctele de vedere.

Pe toata durata derularii constructiei, am fost plecat din tara impreuna cu sotia, neputand astfel sa supraveghez direct lucrarile, lucru care l-am facut insa, prin intermediul socrului meu, iar ceea ce am gasit atunci cand am revenit in tara, la finalizarea casei, nu poate decat sa ne bucure.

Drept urmare, toti angajatii firmei care au participat la constructia casei mele, merita aperecierile nostre, prin seriozitatea si competenta, de care au dat dovada.”


Nicolae F.- proprietar Casa-lemn-Familia - Brazi, jud. Prahova

"Colaborarea dintre subsemnatul si firma Casaneo in vederea construirii casei proprietate personala din comuna Brazi a decurs in bune conditii si s-a desfasurat intr-o atmosfera profesionala.

Lucratorii Casaneo sunt bine pregatiti, in general cunosc procedurile de lucru si am fost in ansamblu multumit de rezultatul muncii lor.
Nu pot spune ca au reusit sa construiasca o casa perfecta (perfectiunea este de regula imposibil de atins), dar pot spune ca au reusit sa construiasca casa pe care mi-o doream si in care sunt foarte multumit sa locuiesc.

Recomand cu caldura pe d-l. Sorin Coler si firma Casaneo, celor care doresc sa isi construiasca o casa pe structura de lemn."


Daniel S. - proprietar Casa-lemn-Ioana - Faget, jud. Prahova

„Colaborarea cu Casaneo a fost una lina si normala : bazata pe incredere din partea ambelor parti, seriozitate si profesionalism din partea constructorului.”

 

© CASANEO 2022
27
Positive SSL
Developer: [Instagram]