Constructii case structura lemn ieftine – prezentarea casei de la Cornu, jud. Prahova

Buna cititorule, revenim aici cu prezentarea caselor construite de firma noastra, este drept dupa o oarecare pauza.
Este un inceput de an, si pentru noi, unul fructos, intru-cat astazi, putem sa va prezentam prima casa finalizata in acest an.
Casa la care facem referire, este construita in com. Cornu, din jud. Prahova. Lucrarea a fost inceputa in luna septembrie, iara astazi, am predat-o cu acte in regula, fericitilor proprietari.
In cateva cuvinte casa se prezinta asa
Suprafata construita :
- 105,02 mp, din care
- 90,77 mp casa
- 14,25 mp terasa acoperita
Numar incaperi – 7
PARTER – living, bucatarie, 2 dormitoare, baie, hol, camera tehnica
Pentru mai multe detalii legate de casa, preturi, planuri, descriere, pe site-ul nostru www.casaneo.ro, puteti vizualiza toate aceste detalii urmand link-ul https://casaneo.ro/casa-lemn-amelia
Pentru final va las cu filmuletul de prezentare al casei

www.casaneo.ro

Constructie duplex structura lemn – prezentarea duplex-ului de la Gura Ocnitei, jud. Dambovita

In episodul de astazi, iti aducem in atentia ta, cititorule, odata cu prezentarea imaginilor ce vor urma, ultima realizare a firmei nostre.
Este vorba aici de constructia, finalizarea si predarea la cheie, a casei duplex cu structura din lemn de la Gura Ocnitei, jud. Dambovita.

Casa duplex este gandita arhitectural de catre beneficiar, si pusa in opera de catre noi, fiind amplasata intr-o zona linistita, cu un peisaj, mai mult decat relaxant. Constructia este potrivita pentru doua familii cu 2 copii. Spatiile interioare sunt suficient de generoase, astfel incat sa permita un confort mai amplu decat al unui apartament cu aceiasi suprafata, la costuri comparativ, sensibil egale, pentru constructia la cheie a acesteia.

Daca doriti sa aflati detalii cat mai ample legate de acest model de casa, atunci pe site-ul nostru, o puteti face accesand link-ul https://casaneo.ro/duplex-lemn-gura-ocnitei

Pe scurt, o simpla prezentare a casei arata asa :
Suprafata construita :
- 171,65 mp duplex, din care :
- 140,75 mp duplex / 70,37 mp de apartament
- 30,9 mp terase acoperite / 15,45 mp de apartament
Numar incaperi – 10 / 5 de apartament

APARTAMENT – living, bucatarie, 2 dormitorare, baie

Imaginile care urmeaza sper sa fie suficient de edificatoare, pentru toti cei interesati.

www.casaneo.ro

Modele case lemn la cheie – prezentarea casei de la Cazasu, jud. Prahova

Un nou capat de linie in seria povestioarelor noastre, legate de prezentarea in fata dvs, a lucrarilor de constructie a caselor pe structura de lemn, pe care firma noastra le desfasoara.

Vorbele, prefer sa fie cat mai putine, in astfel de momente, pentru ca vreau sa las imaginile sa faca acest lucru , in locul meu, si sunt convins ca o vor face foarte bine.

Constructia casei de lemn, de la Cazasu, jud. Braila, se afla in prezentare detaliata pe pagina nostra de web www.casaneo.ro , sub numele de Casa lemn Laurentiu, si poate fi vizualizata accesand link-ul :
https://casaneo.ro/casa-lemn-laurentiu
Cateva detalii sumare legate de casa, suna cam asa :
Suprafata construita desfasurata :
- 188,7 mp, din care
- 160,9 mp casa,
- 27,8 mp terase acoperite
Numar incaperi : 9
Parter :  living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, camera tehnica cu baie serviciu, hol

Si in final imaginile :

www.casaneo.ro

Proiecte case lemn la cheie – prezentarea casei de la Braila

O noua casa, o noua familie fericita, si vorbim aici de finalizarea constructiei case de lemn de la Braila.

Casa despre care vorbim, se afla in prezentare detaliata pe pagina nostra web https://casaneo.ro/, sub numele de Casa lemn Andrei, costa la cheie 58.596 euro cu TVA , in varianta de constructie la cheie, standard, https://casaneo.ro/oferte-constructii/casa-lemn-la-cheie-varianta-standard , si poate fi vizualizata, pentru orice fel de informatii suplimentare – imagini, planuri, suprafete – accesand link-ul : https://casaneo.ro/casa-lemn-andrei

Despre casa cateva mici detalii ar fi :
Suprafata construita :
- 175,99 mp, din care
- 139,99 mp casa,
- 25,5 mp terase acoperite
- 10,5 mp balcoane acoperite

Numar incaperi : 12
PARTER – living, bucatarie, dormitor, baie, hol, vestibul, debara
ETAJ – 2 dormitoare, dressing, baie, hol

Daca v-am starnit curiozitatea si vreti sa vedeti cum arata casa, atunci imaginile urmatoare va stau la dispozitie

www.casaneo.ro

Constructii case de vacanta din lemn – constructia casei de la Teisani, jud. Prahova

Un nou serial, din povestioarele noastre, legate de cum si ce construim noi, se incheie astazi, cu prezentarea finala a constructiei casei cu structura de lemn de la Teisani, jud. Prahova.

O casa micuta, cocheta, conceputa in ideea unei case de vacanta, care sa ofere relaxare, celor care incepand de azi sunt proprietari ai acestei case
.
Este vorba de Casa lemn Tatiana, pe care o puteti gasi pe site-ul nostru urmand link-ul : https://casaneo.ro/casa-lemn-tatiana

O prezentare sumara a casei arata asa :
Suprafata construita :
- 75,6 mp, din care
- 61 mp casa
- 14,6 mp terasa acoperita

Numar incaperi – 6
PARTER – living, bucatarie, baie hol, 2 dormitoare

O prezentare in imagini a felului in care arata casa, gata sa fie locuita, arata asa :

www.casaneo.ro

Modele case lemn la cheie – prezentarea casei de la Tartasesti, jud. Dambovita

Asa cum v-am obisnuit in cei cativa ani, de cand am deschis acest blog, prin care incercam sa va tinem alaturi de noi si constructiile realizate de firma noastra , la fel astazi, va prezentam in cuvinte si imagini, ultima realizare a nostra – este vorba de finalizarea si predarea casei de lemn , realizata la Tartasesti, in jud. Dambovita.

O constructie de marime medie – cocheta, ideala pentru o familie de 4 persoane

In cuvinte, constructia se prezinta pe site-ul nostru www.casaneo.ro, sub numele de Casa lemn Tartasesti, si puteti viziona toate informatiile legate de casa, pret, planuri, dimensiuni, compartimentari accesand link-ul : https://casaneo.ro/casa-lemn-tartasesti

Cat despre dimensiuni, pe scurt, casa arata asa :

Suprafata construita :

- 143,05 mp, din care
- 136,55 mp casa
- 6,5 mp terasa acoperita

Numar incaperi – 11

PARTER – living, bucatarie, 2 dormitoare, baie, hol, camera tehnica
ETAJ – dormitor, dressing, hol, baie

Pentru final am pastrat imaginile, intr-o prezentare video a casei.

www.casaneo.ro

Constructii case de lemn, la cheie – prezentarea casei de la Otopeni, jud. Ilfov

Finalizarea oricarei constructii si predarea acesteia catre beneficiar, reprezinta pentru noi, un moment important, intru-cat se vad materializate, toate eforturile depuse de catre echipa noastra, pentru punerea acestora in opera, la timp si la parametrii tehnici, functionali si de calitate conveniti.

Drept pentru care venim astazi inaintea dvs. cu prezentarea in imagini a ceea ce am reusit, speram noi bine, pentru ca asteptam aici parerile vostre, legate de constructia la cheie a casei de lemn de la Otopeni, jud. Ilfov.

In linii mari constructia se prezinta pe site-ul nostru www.casaneo.ro , sub numele de Casa lemn Marian, costa 57.294 euro cu TVA,  si puteti viziona toate informatiile legate de casa, planuri, dimensiuni, compartimentari accesand link-ul : https://casaneo.ro/casa-lemn-marian

La final va lasam cu filmuletul de prezentare a casei, si asteptam concluziile voastre, aici, pe blog.

Constructie pensiune structura de lemn, la cheie – prezentarea pensiunii de la Mamaia, Constanta

Pensiunea a carei prezentare o facem astazi, o data cu finalizarea acesteia, reprezinta din punct de vedere al realizarilor de orice natura, pe care le aduce o firma de constructii, atunci cand construieste o casa, deci, este testul suprem de indemanare, cunostinte, abilitate, pricepere, seriozitate si orice altceva, ce a contribuit la realizarea constructiei despre care vorbim.

Constructia in sine demonstreaza, si demonteaza miturile, care sustin ca din structura de lemn, nu poti realiza constructii de o asemenea amploare, dar iata, se poate.

In mod cert ne-am dovededit noua, si bineinteles, probabil, si multor viitori posibili clienti ai nostrii, ca suntem capabili sa facem fata unor standarde inalte. O data stacheta astfel ridicata, la un nivel inalt, in mod sigur, in anii ce vor venii, vom vrea sa ne autodepasim, si am convingerea ca putem face acest lucru.

Pentru cei dintre dvs. care citesc aceste randuri, si vor sa fie partasi la reusita noastra, le spun ca, aceasta pensiune este intr-o prezentare detaliata – preturi, planuri, compartimentari, pe site-ul nostru, si poate fi accesata urmand link-ul https://casaneo.ro/pensiune-lemn-mamaia

Pentru a concretiza oarecum vorbele enuntate m-ai sus, am sa las imaginile sa vorbeasca de la sine.

www.casaneo.ro

Constructii case din lemn, la cheie – constructia casei de la Cornu, jud Prahova

Astazi, am sa va prezint, una din cele mai frumoase case, arhitectural vorbind, realizate de firma noastra. Frumoasa, prin faptul ca imbina intr-un mod foarte placut stilul arhitectural traditional romanesc, cu modernul zilelor noastre – in materialele folosite la finisajele casei.

In cat mai putine cuvinte,  constructia o puteti gasi pe site-ul nostru www.casaneo.ro, sub numele de Casa lemn Georgeta, costa la cheie 48.326 euro in varianta constructiva standard, si o puteti viziona cu toate informatiile legate de casa, planuri, dimensiuni, compartimentari accesand link-ul : https://casaneo.ro/casa-lemn-georgeta

Cat despre dimensiuni, pe scurt, casa arata asa :
Suprafata construita desfasurata :
- 117 mp, din care
- 98.6 mp casa
- 18,4 mp terase acoperite

Numar incaperi – 7

PARTER – living, bucatarie, 2 dormitoare, baie, hol, camera tehnica

Imaginile care urmeaza sper sa dea consistenta afirmatiilor mele de mai sus.

www.casaneo.ro

Modele case lemn – constructia la rosu a casei de la Tartasesti, jud. Dambovita

Proprietatile mecanice ale lemnului (rezistentele lemnului)

Proprietăţile mecanice ale lemnului depind de o serie de factori, dintre care cei mai importanţi sunt: caracterul si natura solicitării, direcţia solicitării faţă de fibre, viteza de încărcare şi durata de menţinere a încărcării, structura şi defectele lemnului, specia, umiditatea, etc.
Caracteristicile mecanice şi de deformaţii se determină în laborator pe epruvete de dimensiuni mici executate dintr-un lemn fără defecte, obţinându-se astfel rezistenţele normate ale lemnului ideal sub încărcări de scurtă durată.

Caracteristicile lemnului sunt influenţate de umiditatea lemnului şi, din acest motiv, toate sunt determinate pentru o umiditate de 12%. Iata care sunt caracteristicile bradului:
Modul de elasticitate(N/mm2 ) – 11000
Rezistenţa la compresiune (N/mm2 ) – 40
Rezistenţa la întindere (N/mm2 ) – 90
Rezistenţa la încovoiere (N/mm2 ) – 66
Rezistenţa la forfecare (N/mm2 ) – 6,7

Rezistenţa la compresiune
În funcţie de unghiul format de direcţia solicitării cu fibrele, se disting rezistenţa la compresiune longitudinală (paralelă cu fibrele) şi rezistenţa la compresiune transversală (perpendicular pe fibre). În calcule, pentru anumite situaţii, în special la îmbinări, un rol important revine şi rezistenţei la compresiune sub un anumit unghi faţă de fibre.

Funcţie de esenţa lemnului, rezistenţa la compresiune paralelă cu fibrele este de 30…..90 N/mm2, pentru răşinoase valorile curente sunt de 40…50 N/mm2.

La lemnul folosit în structuri, rezistenţa la compresiune paralelă cu fibrele este influenţată de umiditate, zvelteţea barelor şi de prezenţa defectelor, ajungând la valori de 25…40 N/mm2.
Rezistenţa la compresiune perpendiculară pe fibre este de circa 5…10 ori mai mică decât rezistenţa paralelă cu fibrele şi are valori curente de 2…4 N/mm2.
Rezistenţa la solicitarea pe întreaga suprafaţă este mai mică decât în celelalte cazuri, când poate ajunge la valori de 6…8 N/mm2.

Rezistenţa la întindere

Rezistenţa la întindere paralelă cu fibrele este superioară de 2 până la 2,5 ori rezistenţei la compresiune şi are valori de 60..150 N/mm2 pentru răşinoase (valorile curente fiind de 80…100 N/mm2).
Rezistenţa la tracţiune perpendicular pe fibre este cu mult mai mică decât cea paralelă cu fibrele fiind aproximativ de 2…2,5% din rezistenţa la întindere paralelă cu fibrele fiind 1,5…4,0 N/mm2 (în mod curent ea este de 1..2 N/mm2).
Rezistenţa la întindere este influenţată mai puţin de umiditate decât rezistenţa la compresiune.
Slăbirile secţiunii, neomogenităţile şi defectele lemnului (noduri, fibre înclinate, fisuri, etc.) duc la micşorarea simţitoare a rezistenţei la întindere ceea ce face ca mărimea defectelor admise să fie limitată mult iar dimensiunile secţiunii transversale ale elementelor întinse să nu coboare sub anumite valori minime.

Rezistenţa la încovoiere
Rezistenţa la încovoiere este influenţată de umiditate , de prezenţa nodurilor , de direcţia fibrelor, de raportul dintre înălţimea şi lungime grinzii precum şi de forma secţiunii transversale.
La elementele structurale rezistenţa la încovoiere poate fi influenţată de fenomenul de instabilitate laterală a grinzii, care duce la scăderea capacităţii portante.

Rezistenţa la forfecare si torsiune
Rezistenţa la torsiune se poate considera de acelaşi ordin de mărire cu rezistenţa de forfecare, fiind de 3,0….5,0 N/mm2 pentru răşinoase şi 4,0…7,0 N/mm2 la elementele de lemn încleiat.

Pentru final imaginile, care cred, sunt cele mai relevante pentru exemplificarea tehnologiei de constructie a unei case cu structura de lemn, prin constructia de la Tartasesti, jud. Dambovita

www.casaneo.ro