Constructii case cu structura de zidarie, la cheie – constructia casei de la Campina, jud. Prahova

Casa a carei prezentare o facem astazi, o data cu finalizarea acesteia, reprezinta din punct de vedere al realizarilor de orice natura, pe care le aduce o firma de constructii, atunci cand construieste o casa, deci, este etalonul nostru suprem de indemanare, cunostinte, abilitate, pricepere, seriozitate si orice altceva, ce a contribuit la realizarea constructiei despre care vorbim.

Si bineinteles, cireasa de pe tortul constructiilor noastre, este, unde alt undeva, decat aici, la Campina, orasul nostru de resedinta, si va ramane in negura anilor probabil eticheta emblematica a tot ceea ce reprezinta astazi Casaneo Construct.

Este meritul tuturor angajatilor acestei firme, care au participat la ridicarea caramida cu caramida a acestei bijuterii arhitecturale.

In mod cert ne-am dovededit noua, si bineinteles, probabil, si multor viitori posibili clienti ai nostrii, ca suntem capabili sa facem fata unor standarde inalte. O data stacheta astfel ridicata, la un nivel inalt, in mod sigur, in anii ce vor venii vom vrea sa ne autodepasim, si am convingerea ca putem face acest lucru.

Pentru cei dintre dvs. care citesc aceste randuri, si vor sa fie partasi la reusita noastra, le spun ca, aceasta casa este intr-o prezentare detaliata – preturi, planuri, compartimentari, pe site-ul nostru, si poate fi accesata urmand link-ul casa-zidarie-bogdan

Pentru a concretiza oarecum vorbele enuntate m-ai sus, am sa las imaginile sa vorbeasca de la sine.

www.casaneo.ro

Constructii case zidarie cu caramida, la rosu – constructia casei de la Fulga, jud. Prahova

Cărămidă versus BCA – avantaje, funcționalitate și aspect

Piața materialelor de constructii pune la dispoziție numeroase soluții când vine vorba de ridicarea unei case. Cu toate acestea, de unde știm care este cel mai bun produs, cel mai rezistent, mai ușor de manevrat, sau mai ieftin.

De aceea vrem să facem o listă cu avantajele, atât în ceea ce privește BCA-ul, cât și cărămida.

Avantaje caramida:

1. Unul dintre argumente care-i determină pe mulți să aleagă cărămida, îl reprezintă rezistența acesteia și mai exact faptul că nu are nevoie de o structură de rezistență specială.

2. Cărămida, atât din punct de vedere al structurii de rezistență, cât și al materialului în sine conduce la costuri mai mici atunci când vrei să construiești o casă.

3. Un alt avantaj al cărămizilor îl reprezintă capacitatea acestora de a absorbi căldura de la soare, iar pentru faptul că transferul termic are loc într-un ritm foarte lent, casele construite cu acest material au tendința să fie mult mai călduroase iarna.

4. O locuință din cărămidă poate fi mai atrăgătoare decât una construită cu BCA.

5. Izolația fonică și cea termică sunt asigurate de golurile de aer prezente în interiorul cărămizii.

6. Durata de viață a cărămizilor este mai mare în comparație cu blocurile din BCA.

7. Cărămida nu favorizează apariția mucegaiului.

Avantaje BCA:

1. Blocurile de BCA, asigura un confort termic bun fără a mai fi nevoie de materiale suplimentare pentru izolarea construcției.

2. BCA-ul, este foarte ușor de manevrat, fapt care determină reducerea timpului de construcție.

3. Blocul de BCA necesită un pat subțire de mortar, acest lucru traducându-se printr-o economie de material și totodată de bani.

4. Dimensiunile diferite recomandă blocurilor de BCA atât pentru construcția pereților exteriori, cât și pentru delimitarea spațiilor interioare.

5. Din punct de vedere functionaltrebuie menționat faptul că piesele de mobilier suspendate pot fi ancorate cu ușurință într-un perete construit cu acest material.

6. Blocurile din BCA sunt prietenoase cu mediul, sunt rezistente la foc, cu până la de 4 ori mai mult decât cărămida și sunt non toxice.

7. Un alt avantaj al BCA-ului este acela ca necesită o echipă cu cel puțin un om în minus pentru a finaliza o construcție, datorită greutății reduse, ușurinței de tăiere a blocurilor, precum și modalitatea de lipire a blocurilor de BCA.

Pentru final am sa va las, cu filmuletul de prezentare a constructiei realizate de firma noastra, a casei din caramida de la Fulga, jud. Prahova.

www.casaneo.ro

Constructii case din lemn si osb – constructia casei de la Pantelimon, jud. Ilfov

Prin natura faptului ca, OSB-UL este un material relativ nou aparut pe piata constructiilor, am sa incerc sa vorbesc astazi, aici, pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest material de constructie, cu o larga utilizare, despre calitatile pe care le presupune acest material.

Ce este OSB – ul ?
Placile sunt alcatuite din aschii de lemn subtiri si lungi. Datorita orientarii incrucisate a aschiilor din straturile individuale, placile OSB beneficiaza de o stabilitate dimensionala excelenta si un grad ridicat de rezistenta.
Acestea sunt realizate din lemn de rasinoase, de inalta calitate.Aschiile de lemn sunt uscate in cadrul unui proces atent apoi sunt amestecate cu rasini sintetice si emulsie de parafina. Placile sunt presate intr-un procedeu continuu, la presiuni si temperaturi ridicate

Tipurile de placi OSB :
OSB 2 – (placa din furnire orientate) este format din fasii lungi si zvelte de furnir care sunt aranjate in 2 straturi..
OSB 2 este folosit pentru:
- constructii in medii uscate, lipsite de umezeala,
- amenajari interioare si finisaje decorative (lambriuri si podele),
- ca materie prima in industria mobilei,
- constructii de rafturi si platforme.
Specificatii tehnice: Lungime 2440 mm; Latime 1220 mm; Grosime 9; 11; 15; 18; 22; 25 mm.

OSB 3 – (placa din furnire orientate) este format din fasii lungi si zvelte de furnir care sunt aranjate in 3 straturi, fiind dispuse in cruce. Aceasta metoda de dispunere precum si gradul inalt de suprapunere a fasiilor de furnir garanteaza stabilitatea dimensionala si o mare rezistenta mecanica.
OSB 3 este folosit pentru:
- utilizarea in exterior sau interior in medii umede,
- in constructii ca panouri portante pentru pardoseli, pereti si acoperisuri,
- fabricarea cutiilor si containerelor destinate ambalarii diferitelor produse, containerele pot fi folosite inclusiv pentru transportul maritim.
Specificatii tehnice: Lungime 2500 mm; Latime 1250 mm; Grosime 6; 8; 10; 12; 15; 18; 22; 25 m

Avantajele folosirii OSB -ului
- este durabil si eficient, rapid si ieftin
- materialul se prelucreaza si se asambleaza usor, o casa de dimensiuni medii se poate realiza in doar cateva saptamani.
- greutatea redusa a constructiei, inseamna economii de beton si alte materiale necesare realizarii unei fundatii clasice
- gradul de izolare termica al unei constructii in care se utilizeaza panourile OSB este mult mai ridicat
- rezistenta sporita la miscarile seismice, datorita flexibilitatii materialului si masei reduse a constructiei,
- protejati mediul inconjurator
- daca in fiecare an s-ar construi inca 100.000 de case folosind ca materie prima lemnul in locul altor materiale, emisiile de CO2 s-ar reduce cu 3 milioane de tone.
Cu speranta ca, am reusit sa va conving de calitatile acestui tip de material de constructie, am sa va las, pe final sa urmariti in imagini, cum am ridicat la rosu, structura de lemn, placata cu OSB, a casei de la Pantelimon, jud. Ilfov

www.casaneo.ro

Preturi constructii case lemn, la cheie – constructia casei de la Valcanesti, jud. Prahova

Finalizarea oricarei constructii si predarea acesteia catre beneficiar, reprezinta pentru noi, un moment important, intru-cat se vad materializate toate eforturile depuse de catre echipa noastra, pentru punerea acestora in opera, la timp si la parametrii tehnici, functionali si de calitate conveniti.

Drept pentru care venim astazi inaintea dvs. cu prezentarea in imagini a ceea ce am reusit, speram noi bine, pentru ca asteptam aici parerile vostre, legat de constructia si predarea la cheie a casei de lemn de la Valcanesti.

In linii mari constructia se prezinta pe site-ul nostru, sub numele de Casa lemn Viorel, costa 27.320 euro in varianta constructiva la cheie, economic, si puteti viziona toate informatiile legate de casa, planuri, dimensiuni, compartimentari accesand link-ul : https://casaneo.ro/casa-lemn-viorel

Pentru final va lasam cu filmuletul de prezentare a casei

https://casaneo.ro/

Constructii case lemn americane, la cheie – prezentarea casei de la Izvoarele, jud Giurgiu

Finalizarea unei case, reprezinta pentru noi, si nu poate fi altfel, decat un motiv de mandrie, deoarece toate eforturile noastre, depuse in aceasta perioada, isi gasesc incununarea.

Poate ca nu vom reusi sa facem lucrurile perfecte, dar incercam cu fiecare casa ridicata, sa ne perfectionam, sa imbunatatim lucrurile astfel incat, urmatoarea sa fie mai buna decat precedenta si tot asa.

Cuvintele, uneori prea laudative ale beneficiarilor nostri, pe care le puteti vedea si dvs pe site-ul nostru https://casaneo.ro/despre-noi, sunt de fapt, elementele care vin si ne dau putere si incredere, ca suntem pe drumul cel bun, si ca tot ceea ce incercam noi sa facem – sa convingem lumea ca, piata constructiilor din Romania, poate fi si o piata a responsabilitatii si seriozitatii – are un fundament serios.

Drept pentru care, casa pe care o prezentam noi astazi speram noi, se incadreaza in ceea ce spuneam m-ai sus.

Casa pe care am construit-o la Izvoarele in jud. Giurgiu, este o casa cocheta, arhitectural vorbind, si cu un pret de constructie, spun eu mai mult decat rezonabil, pentru ceea ce inseamna piata imobiliara din Romania – 32.280 euro – pret constructie casa la cheie, in varianta economic.

Casa poate fi vazuta in detaliu, planuri, descriere, poze, pe site-ul nostru, urmand link-ul – https://casaneo.ro/casa-lemn-irina

Ca detalii prezentarea arata asa :
Suprafata construita desfasurata :
- 88,55 mp, din care
- 72,85 mp casa,
- 15,7 mp terasa acoperita

In imagini casa arata, conform filmuletului de prezentare ce urmeaza:

www.casaneo.ro

Constructii case prefabricate din lemn, la rosu – constructia casei de la Trestieni, jud. Giurgiu

Prin natura faptului ca, OSB-UL este un material relativ nou aparut pe piata constructiilor, am sa incerc sa vorbesc astazi, aici, pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest material de constructie, cu o larga utilizare, despre calitatile pe care le presupune acest material.

Ce este OSB – ul ?
Placile sunt alcatuite din aschii de lemn subtiri si lungi. Datorita orientarii incrucisate a aschiilor din straturile individuale, placile OSB beneficiaza de o stabilitate dimensionala excelenta si un grad ridicat de rezistenta.
Acestea sunt realizate din lemn de rasinoase, de inalta calitate.Aschiile de lemn sunt uscate in cadrul unui proces atent apoi sunt amestecate cu rasini sintetice si emulsie de parafina. Placile sunt presate intr-un procedeu continuu, la presiuni si temperaturi ridicate

Tipurile de placi OSB :
OSB 2 – (placa din furnire orientate) este format din fasii lungi si zvelte de furnir care sunt aranjate in 2 straturi..
OSB 2 este folosit pentru:
- constructii in medii uscate, lipsite de umezeala,
- amenajari interioare si finisaje decorative (lambriuri si podele),
- ca materie prima in industria mobilei,
- constructii de rafturi si platforme.
Specificatii tehnice: Lungime 2440 mm; Latime 1220 mm; Grosime 9; 11; 15; 18; 22; 25 mm.

OSB 3 – (placa din furnire orientate) este format din fasii lungi si zvelte de furnir care sunt aranjate in 3 straturi, fiind dispuse in cruce. Aceasta metoda de dispunere precum si gradul inalt de suprapunere a fasiilor de furnir garanteaza stabilitatea dimensionala si o mare rezistenta mecanica.
OSB 3 este folosit pentru:
- utilizarea in exterior sau interior in medii umede,
- in constructii ca panouri portante pentru pardoseli, pereti si acoperisuri,
- fabricarea cutiilor si containerelor destinate ambalarii diferitelor produse, containerele pot fi folosite inclusiv pentru transportul maritim.
Specificatii tehnice: Lungime 2500 mm; Latime 1250 mm; Grosime 6; 8; 10; 12; 15; 18; 22; 25 m

Avantajele folosirii OSB -ului
- este durabil si eficient, rapid si ieftin
- materialul se prelucreaza si se asambleaza usor, o casa de dimensiuni medii se poate realiza in doar cateva saptamani.
- greutatea redusa a constructiei, inseamna economii de beton si alte materiale necesare realizarii unei fundatii clasice
- gradul de izolare termica al unei constructii in care se utilizeaza panourile OSB este mult mai ridicat
- rezistenta sporita la miscarile seismice, datorita flexibilitatii materialului si masei reduse a constructiei,
- protejati mediul inconjurator
- daca in fiecare an s-ar construi inca 100.000 de case folosind ca materie prima lemnul in locul altor materiale, emisiile de CO2 s-ar reduce cu 3 milioane de tone.
Cu speranta ca, am reusit sa va conving de calitatile acestui tip de material de constructie, am sa va las, pe final sa urmariti in imagini, cum am ridicat la rosu, structura de lemn, placata cu OSB, a casei de la Trestieni, jud. Giurgiu.

www.casaneo.ro

Constructii case lemn la cheie – prezentarea casei de la Comarnic, jud. Prahova

Momente, ca cele despre care o sa vorbesc astazi, sunt un prilej de mare bucurie.

In primul rand pentru fericita familie, care incepand de astazi se va bucura de frumoasa realizare, poate una din cele mai importante din viata lor, dar si pentru noi, cei care am pus piesa cu piesa, una langa alta, ca intr-un imens lego, toate materialele ce compun constructia unei case, dar unde am pus, si, un lucru foarte important, mult suflet.

Poate tocmai de aceea ne bucuram si noi, alaturi de fericita familie, la fel de mult, pentru ca acolo, putem spune, ca am lasat o parte din noi. Este ca si cum am construit casa pentru noi.
Vorbim aici de cea mai recenta realizare a nostra, Casa lemn Livezii, realizata la Comarnic, intr-o zona – Ghiosesti, cu un peisaj si o liniste dezarmant de relaxante.

Casa despre care vorbim azi,  are un pret de constructie la cheie, in varianta economic de 41.300 euro, iar daca vreti sa aflati mai multe despre casa, atunci pe site-ul nostru  veti gasi toate informatiile gen, planuri, suprafete, compartimentari, detalii tehnice si financiare, etc, urmand link-ul : https://casaneo.ro/casa-lemn-livezii

Si cum vorbele, de multe ori, nu pot exprima ceea ce gandesti, am sa va las pe voi sa trageti concluziile, urmarind imaginile casei, asa cum arata acum cand este gata.

https://casaneo.ro

Proiecte case zidarie, la cheie – prezentarea casei de la Sangeru, jud. Prahova

Constructia casei de zidarie, de la Strejnic, jud. Prahova, a ajuns la punctul ei final si acum in momentul in care scriu aceste randuri, fericitii proprietari si beneficiari ai casei, probabil ca fac demesurile necesare pentru mobilarea ei, iar sarbatorile Pascale din acest an, au fost categoric fericite pentru ca in cazul lor, se poate spune – iepurasul a venit – casa am predat-o chiar in vinerea mare.

Casa pentru care facem aici prezentare, se afla in descriere detaliata pe pagina nostra web www.casaneo.ro , sub numele de Casa zidarie Lucian, costa la cheie 63.964 euro cu TVA ,in varianta de constructie la cheie, economic, si poate fi vizualizata, pentru orice fel de informatii suplimentare – imagini, planuri, suprafete – accesand link-ul : https://casaneo.ro/casa-zidarie-lucian

Despre casa cateva mici detalii ar fi :
Suprafata construita desfasurata :
- 181,8 mp, din care
- 159,4 mp casa,
- 15 mp terasa acoperita
- 7,4 mp balcoane acoperite

Daca v-am starnit curiozitatea si vreti sa vedeti cum arata casa, atunci imaginile urmatoare va stau la dispozitie.

https://casaneo.ro

Constructii case din panouri de lemn, la rosu – constructia casei de la Cotofenesti, jud. Prahova

Nu in putine situatii, cei care pornesc la drum, in constructia unei case de lemn, si, din motive ce tin de aspectul financiar, sunt obligati sa opreasca sau sa construiasca constient, de la inceput, casa in varianta “la rosu”.

Ideea care imi vine in minte si care genereaza subiectul pentru aceasta postare este legata tocmai de aspectul enuntat mai sus – construim o casa cu structura de lemn, dar cat este de bine sau nu, daca o construim pana in stadiul casei asa-zis la rosu, iar daca nu, care este stadiul constructiv recomandat pentru oprirea lucrarilor astfel incat sa nu punem in pericol intreaga investitie facuta.

In acest sens recomandarea principala pe care o fac este ca, atunci cand porniti la drum si vreti sa construiti o casa din lemn, este foarte important sa luati in calculul financiar al bugetului casei, daca nu aveti banii necesari pt finalizarea acesteia la cheie, sa faceti toate demersurile necesare si sa asigurati finantarea pentru asigurarea unui nivel constructiv al casei asa-numit “la gri”.
De ce este important acest lucru ?

Sistarea lucrarilor in momentul in care structura de lemn este ridicata, placata, cel putin la exterior cu OSB, este o structura foarte vulnerabila la intemperii. Cu cat perioada de sistare a lucrarilor este mai mare cu atat efectele negative asupra constructiei sunt mai pregnante.
Ganditi-va ca, o perioada indelungata de timp in care structura de lemn sta in bataia ploilor, zapezii, diferentelor de temperatura, etc. poate aduce grave prejudicii constructiei.

Nu putine sunt locurile in care am vazut, in drumurile mele, case cu structura de lemn placate cu OSB, si lasate asa. Rezultatul vizibil si din masina, in mers, un OSB inegrit de ploi si timp, nu pot vedea cum arata lemnul, dar numai bine nu arata, sunt convins de asta.

Concluzia este ca, stadiul de lucrare la care este ideal sa ducem constructia, atunci cand sursele de finantare nu permit finalizarea la cheie a casei, este cea a stadiului ” la gri “, adica obigatoriu, casa trebuie sa aiba invelitoare, sa fie inchisa cu tot ceea ce inseamna tamplarie exterioara, iar fatadele casei trebuiesc cel putin protejate cu polistirenul aplicat, daca nu ideal, armat si tencuit, chiar daca nu aplicam tencuiala decorativa pe exterior.

In speranta ca sfaturile mai sus enumerate vor fi si auzite, am sa va prezint in cele ce urmeaza cum au decurs lucrarile de constructie la rosu a casei pe care firma noastra o executa la Cotofenesti. Din fericire aici lucrarile vor merge pana la final, asa ca vom reveni cu imagini noi.

https://casaneo.ro

Modele case lemn, la cheie – prezentarea casei de la Dragomiresti Vale, jud Ilfov

O noua casa, o noua familie fericita, si vorbim aici de finalizarea constructiei casei de lemn de la Dragomiresti Vale, jud Ilfov.

Casa despre care vorbim, se afla in prezentare detaliata pe pagina nostra web https://casaneo.ro/, sub numele de Casa lemn Robert, costa la cheie 37.971 euro cu TVA , in varianta de constructie la cheie, economic, https://casaneo.ro/oferte-constructii/case-lemn-la-cheie-varianta-economic, si poate fi vizualizata, pentru orice fel de informatii suplimentare – imagini, planuri, suprafete – accesand link-ul : https://casaneo.ro/casa-lemn-robert

Despre casa cateva mici detalii ar fi :
Suprafata construita desfasurata:
110,13 mp, din care:
92,43 mp casa,
17,7 mp terasa acoperita

Daca v-am starnit curiozitatea si vreti sa vedeti cum arata casa, atunci imaginile urmatoare va stau la dispozitie

https://casaneo.ro