Izabela D.M. - proprietar casa zidarie Izabela - Romanesti, jud. Prahova

"Familia D.M., clientii unei case de zidarie, tine in mod deosebit sa multumeasca, celei mai bune firme de constructii, CASANEO, cu sediul in Campina, condusa de un Director General, cu mare simt de raspundere, minutiozitate si cu un suflet mare, Coler Sorin.

Multumim echipelor pe care le conduce, mult respect si santate multa, sa puteti duce la finalizare cat mai multe case.

Echipele, incepand de la cele de zidarie, finisaje interioare, instalatii sanitare, termice si electrice, sunt echipe cu mult profesionalism, care stiu sa respecte si sa faca ceea ce au de facut , cu mare grija, respectand cerintele si standardele cerute, iar la finalizare ; te lasa fara grai.

Noi suntem plecati din tara, si muncim pentru a putea finaliza visul cel mare - aceasta casa. Cand am sunat la firma si am fost incurajati, ca putem incepe casa, chiar daca nu suntem in tara, parca nu ne venea sa credem, si am luat hotararea decisiva - incepem casa.

Nu ne-am putut imagina ca de la distanta ni se vor respecta toate doleantele, modificari si tot ce am cerut. Prin telefon si e-mail, s-a tinut legatura permanent cu Dnul Coler Sorin, iar cu generozitatea lui ne-a bucurat de fiecare data, trimitandu-ne poze, la fiecare faza finalizata.

Si...cu lacrimi de emotii, va marturisim, ca visul nostru a devenit realitate. Casa a fost inceputa pe 19 martie 2015, si finalizata pe 8 iulie 2015, foarte repede si la un pret bun.

Recomandam cu toata increderea si cu inima larg deschisa, celor ce doresc sa construiasca o casa, sa aleaga CASANEO CAMPINA, si veti multumii acestor oameni minunati, la fel ca noi.

MULT RESPECT CASANEO, D-LUI SORIN COLER SI ECHIPELOR SALE MINUNATE.

MULTUMIM, cu mult respect familia D.M.. "

IZABELA D.M. - proprietar Casa-zidarie-cu-bca-Izabela

Daca vrei sa afli mai multe pareri, ale clientilor nostri, despre ce si cum facem noi, urmeaza link-ul  : Despre-noi

© CASANEO 2022
24
Positive SSL
Developer: [Instagram]