Elena B. - proprietar casa lemn Elena - Bucuresti

„Cand am ales sa construiesc o casa de lemn, am facut-o cu putina strangere de inima data fiind mentalitatea romanului si reticienta acestuia privind un astfel de tip de case, care in tara noastra a fost pana acum putin cunoscuta si mai putin mediatizata.

Am optat totusi la insistentele familiei, care a reusit sa ma convinga, ca acest tip de case este foarte fregvent folosit peste ocean, si ca avantajele sunt net superioare. Voi da doar cateva exemple: pretul relativ scazut, timp foarte scurt de executie, posibilitatea de a face modificari interioare cu preturi insignifiante, izolatie net superioara in raport cu celelalte tipuri de constructii si binenteles esentialul, costuri reduse de intretinere ulterioare.

Trebuie sa precizez de la bun inceput, ca nu am crezut ca este posibil sa se realizeze acest proiect intr-un termen de 90-100 de zile si acestea in mare majoritate de iarna.

Plecand de la aceste premise am incheiat contract, am avut incredere si am riscat platind un avans, dupa care am asteptat, avand convingerea ca lucrarea va incepe in primavara si cu speranta ca pana la sfarsitul toamnei se va finaliza.

Prima mare si placuta surpriza a venit atunci cand constructorul m-a anuntat ca a facut sapaturile si ma invita la turnarea fundatiei peste doua zile. Precizez ca toate fazele constructiei s-au derulat in acelasi mod, fiind o adevarata placere sa constati ca exista in Romania si constructori care respecta graficul si mai mult, nu incearca sa ascunda deficiente sau greseli.


Absolut toate fazele au fost verificate si receptionate in prezenta mea, mai mult. s-a dat dovada de flexibilitate in unele doleante ivite pe parcurs, si au fost rezolvate, inclusiv unele modificari. Aceasta a fost o a doua mare surpriza, cand am constatat ca pot conlucra cu echipa de constructori care transmitea mai departe patronului, iar acesta foarte receptiv ma contacta imediat si analizam impreuna diverse solutii.

Acum pot sa afirm cu certitudine ca am facut cea mai buna alegere, "am tras lozul castigator" Sunt posesoarea unei case asa cum mi-am dorit. Serviciile executate au fost ireprosabile, finisajele foarte bune, materialele folosite de buna calitate iar echipa de constructori foarte serioasa.

A fost o reala placere sa constat, atunci cand am fost anuntata de receptia finala, ca totul este predat la cheie, inclusiv curatenie in casa, si ca nu am ce sa reprosezcu privire la finisaje, acestea fiind impecabile !

Nu sunt vorbe aruncate in vant, va puteti convige personal, urmarind saitul de prezentare al firmei.

Celor care doresc sa isi construiasca o astfel de casa, le recomand cu caldura sa apeleze la CASANEO  si nu vor avea ce regreta. Deci se poate ca si in Romania sa existe seriozitate, sa se respecte termenele de executie ale unei lucrari si mai ales, sa nu fie nevoie sa solicite reparatii in termenul de garantie !

Un sincer BRAVO intregii echipe care a conlucrat la realizarea acestui proiect.

In incheiere un ultim sfat "sa nu lasati stacheta calitatii sa coboare" pentru ca este pacat de ce ati realizat pana in prezent.

Aveti toata stima mea, si sper sa am ocazia sa mai pot apela la firma dumneavoastra”

ELENA B. - proprietar - Casa-lemn-Elena

Daca vrei sa afli mai multe pareri, ale clientilor nostri, despre ce si cum facem noi, urmeaza link-ul  : Despre-noi

 

© CASANEO 2022
25
Positive SSL
Developer: [Instagram]