OFERTE SPECIALE

Cu totii traversam in aceste momente, vremuri de criza, suntem ingrijorati sau tematori, legat de ceea ce se va intampla cu planurile si visele noastre.
Unul din planurile prezente, sau viitoare, ale voastre, cei care astazi stati acasa, in fata unui device, si vizitati site-ul nostru, inseamna ca aveti in planurile voastre, construirea unei case, insa tot ceea ce se intampla acum, va bulverseaza, si nu va lasa sa va ganditi si sa faceti planuri de acest gen.
Avand in vedere toata aceasta situatie, firma noastra vine in intampinarea vostra cu cateva oferte promotionale, care au darul ( speram noi ), de a reaprinde speranta ca, o data incheiata aceasta nebunie din jurul nostru, vom putea sa revenim la normalitate, astfel incat planurile de acum cateva luni, sa poata revenii in actualitate, intr-un mod atractiv.
Daca ai in plan pentru anul 2021, construirea unei case, este evident ca despre 2020 nu mai poate fi vorba, atunci, poti sa iti asiguri linistea necesara, ca in anul ce urmeaza planul tau legat de casa, poate devenii realitate, ba chiar in conditii avantajoase pentru tine, prin ceea ce iti propunem noi.
Ce iti oferim noi, in cazul in care esti hotarat si vrei sa contractezi din timp cu noi, constructia casei tale ?
In primul rand iti garantam ca, pretul de constructie pe care tu il contractezi astazi, ramane valabil si anul viitor, indiferent de perioada din an cand constructia are loc, iar acum ai libertatea de a-ti alege acest moment.
In al doilea rand iti oferim diverse reduceri sau discount-uri, particularizate in functie de modelul de casa pe care tu il alegi, din portofoliul propus de noi, cum ar fi :
- discount-uri intre 5 - 10 %, din pretul de constructie al casei.
- iti putem oferi varianta constructiva superior, la pretul de constructie al variantei standard.
- diverse reduceri sau gratuitati la produsele conexe ale unei case, produse pe care noi le prezentam in sectiunea amenajari interioare si exterioare - https://casaneo.ro/amenajari-exterioare-si-interioare
Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa ne contactezi, prin e-mail - office@casaneo.ro  , sa ne spui care este modelul de casa pe care tu l-ai ales si noi iti vom raspunde, in cel mai scurt timp, care sunt discont-urile pe care putem sa le oferim, pentru modelul tau de casa.
Oferta este valabila pentru contractele incheiate pana la data de 31.05.2020
© CASE LEMN CASANEO 2020
45
Positive SSL
Developer: [Instagram]