Constructii case lemn ieftine la cheie – prezentarea casei de la Floresti, jud. Prahova

Asa cum v-am obisnuit in cei cativa ani, de cand am deschis acest blog, incercam sa va tinem alaturi de noi si constructiile realizate de firma noastra , la fel si astazi, va prezentam in cuvinte si imagini, ultima realizare a nostra – este vorba de finalizarea si predarea casei din lemn, construita la Floresti, jud. Prahova.

O constructie mica, dar spunem noi, si sper ca si voi – cocheta.

In cuvinte, constructia se prezinta pe site-ul nostru sub numele de Casa lemn Silvia, costa la cheie 41.175 euro in varianta constructiva standard, iar toate informatiile legate de casa, planuri, dimensiuni, compartimentari le puteti vedea accesand link-ul :https://casaneo.ro/casa-lemn-silvia

Cat despre dimensiuni, pe scurt, casa arata asa :
Suprafata construita desfasurata :
- 107 mp, din care
- 76 mp casa,
- 31 mp terase acoperite

Numar incaperi : 7
Parter :  – living, bucatarie, 3 dormitoare, baie, hol

La final, sa lasam imaginile sa vorbeasca.

www.casaneo.ro

Constructii case structura lemn, la rosu – constructia casei de la Banesti, jud. Prahova

In incercarea de a prezenta constructiile de lemn, cu tot ceea ce presupune acest tip de structura, prin analiza de astazi incercam sa aducem la cunostinta celor interesati, informatii cat m-ai complexe despre lemn, cum ar fi -  structura, calitatea si utilizarea lui.

CALITATEA LEMNULUI
Calitatea lemnului variază atât între specii cât şi în cadrul aceleiaşi specii.
Pot exista, o serie de defecte cum ar fi crăpăturile sau defectele produse de insecte şi de ciuperci, defecte ce influenţează calitatea materialului şi duce la impartirea acestuia în clase de calitate.
Procedee de clasificare a lemnului pe clase de calitate
Exista 2 procedee de clasificare :
- Clasificarea tradiţionala se realizează în urma unui examen vizual şi are în vedere factorii de reducere a rezistenţei care pot fi examinaţi (în principal nodurile şi lăţimea inelelor anuale).
- Clasificarea mecanica se realizeaza pe baza unor încercări mecanice (procedeul mecanic sau cu maşina)

Normele europene EN 388-1994 sortează lemnul pentru construcţii in 9 clase pentru rasinoase ..
Clase de calitate
Specia Clase de rezistenţă
C 10    C 18    C 24   C 30   C 40
Molid, brad, larice, pin                                 x         x          x
Stejar, gorun, cer, salcâm                           -         x          x         x
Fag, mesteacăn, paltin, frasin, carpen       -         x          -          x         x

PRODUSE DIN LEMN FOLOSITE ÎN CONSTRUCŢII

Funcţie de modul cum păstrează sau nu structura lemnului din care provin produsele de lemn utilizate ca materiale de construcţii,  se împart în două categorii:
- Produse care păstrează structura materialului lemnos din care provin (produse brute din lemn rotund, lemn rotund pentru piloţi, traverse de cale ferată,  cherestea, lemn încleiat, furnir, etc.);
- Produse care, datorită unor operaţii tehnologice (aşchiere, defibrare, impregnare, presare, încleiere, etc.), nu mai păstrează structura materialului lemnos sau o păstrează în proporţie redusă ( PAL, PFL) şi care pot fi considerate  produse moderne din lemn sau produse din lemn reconstituit.

Asa cum v-am obisnuit de fiecare data, la finalul unui articol, astazi, va prezentam imaginile celei mai recente structuri din lemn ridicate de firma noastra.

www.casaneo.ro

Constructie pensiune structura lemn – la rosu – Constanta

Ocazia oferita azi, de prezentarea constuctiei pe trei nivele executate de firma noastra, la Constanta, este un bun prilej de explicarea a ceea ce inseamna lemnul si care este structura lui, astfel incat sa poata permite constructii de asemenea amploare.

Deci : Lemnul este un material solid, alcătuit din substanţe organice (celuloza, lignina, etc.) având ca principale elemente chimice carbonul, oxigenul şi hidrogenul .

Din punct de vedere microstructural, este alcatuit din tesuturi de sustinere si de conducere.

Din punct de vedere macrostructural alcătuirea lemnului poate fi pusă în evidenţă prin trei secţiuni principale: secţiunea transversală; secţiunea longitudinală radială şi secţiunea longitudinală tangenţială .

În secţiune transversală realizată perpendicular pe axa arborelui, se constată următoarele zone:

- Măduva  este porţiunea axială, înconjurată de primele inele de creştere,  formată din ţesut primar moale şi puţin consistent. Măduva are spre interior canalul medular .

- Duramenul   este zona interioară a lemnului, adesea mai intens colorată, nu conţine celule vii şi este inactivă fiziologic. Duramenul poate fi diferenţiat, la speciile cu duraminizare normală având un contur care coincide cu inelul de creştere (pin, lorice, stejar etc.) şi duramen nediferenţiat, care nu diferă la culoare de alburn, dar care are o umiditate mai redusă decât alburnul (brad, molid, carpen, paltin etc.)

– Alburnul   este zona exterioară a lemnului, în general mai deschisă la culoare decât duramenul, care conţine celule vii şi este activă fiziologic servind la circulaţia ascendentă a sevei brute şi la depozitarea substanţelor de rezervă. Duramenul şi alburnul formează lemnul propriu-zis în care sunt vizibile inelele anuale .

- Cambiul  care este un ţesut generator, format dintr-un singur rând de celule, situat între coajă şi lemn şi care determină creşterea în grosime dând naştere, în fiecare an, prin diviziunea celulelor sale, la liber spre exterior şi la lemn spre interior.

- Coaja (scoarţa), reprezentând 5% din volumul arborelui, este un înveliş exterior care acoperă lemnul şi care este format din ţesuturi specifice în afara cambiului. Partea interioară a cojii ( coaja vie), alcătuită din celule vii, situată în vecinătatea exterioară a cambiului şi generată de acesta se numeşte liber  iar partea exterioară ( coaja moartă)  alcătuită din ţesuturi moarte, cu aspect dungat sau exfoliat în formă de solzi, fâşii, plăci, etc., se numeşte rotidom .

–În secţiune transversală, pe porţiunea lemnului propriu-zis, se disting inelele de creştere anuală care sunt formate din straturi de lemn, care se adaugă anual sau într-un sezon de creştere având lăţimi de 1 … 10 mm. Analizând inelele anuale se constată că acestea  au o structură neuniformă fenomen care depinde mult de anotimpul în care se formează, de condiţiile climatice, de natura solului, vârsta arborelui etc. Partea care se formează primăvara are o structură mai puţin densă şi o culoare mai deschisă şi  formează lemnul timpuriu  sau lemnul de primăvară, iar partea care creşte vara şi toamna este  mai compactă şi mai colorată formând lemnul târziu  sau lemn de vară şi lemn de toamnă .

Imaginile care urmeaza sunt graitoare de la sine, in argumentarea soliditatii structurilor din lemn.

www.casaneo.ro

Constructii case lemn ieftine, la rosu – constructia casei de la Goruna, jud. Prahova

Constructia unei case cu structura de lemn, reprezinta un lucru mult mai complex si dificil decat, poate parea la prima vedere. Ca urmare a expansiunii, din ultimii ani, a acestui tip de constructie, dar si a modului de punere in opera a acestora, de tip ” do it yourself “, incercam sa va prezentammodul corect de constructie al unei case din lemn.

EXECUTIA IMBINARILOR ELEMENTELOR DE CONSTRUCTIE DIN LEMN

Îmbinările elementelor din lemn masiv apar necesare datorită sortimentului limitat atât ca lungime, cât şi ca secţiune, care nu corespund întotdeauna cu deschiderile necesare şi cu solicitările din elementele de construcţie.
La construcţiile din lemn, îmbinările se folosesc pentru:
–realizarea unor secţiuni compuse, când sortimentul existent este insuficient pentru preluarea solicitărilor;
–îmbinarea în lung a pieselor din lemn ­ îmbinări de prelungire
–îmbinări între piese la noduri sau la intersecţii, executate atunci când două sau mai multe piese fac un unghi α între ele.
După modul de execuţie, îmbinările pot fi demontabile sau nedemontabile, executate pe şantier sau în ateliere specializate, pe baza unor tehnologii moderne.
După rolul pe care îl au, îmbinările pot fi:
–de solidarizare, care se prevăd în vederea asigurării stabilităţii relative a elementelor, transmit eforturi de care, în general, nu se ţine seama în calcul şi care se execută pe criterii constructive, de exemplu solidarizarea cu scoabe, dornuri sau buloane la îmbinarea de prelungire a barelor comprimate, sau solidarizarea cu scoabe la îmbinarea.
–de rezistenţă, dimensionate pe bază de calcul la eforturile pe care le transmit.
Din punctul de vedere al deformaţiilor iniţiale şi în care se produc în îmbinare, pot fi:
–îmbinări prin păsuire, la care efortul se transmite direct, fară piese de legătură, elementul principal al îmbinării fiind suprafaţa de contact; la aceste tipuri de îmbinări deformaţiile iniţiale sunt mari datorită aşezării pieselor în îmbinare, iar în timp deformaţiile cresc foarte puţin;
–îmbinări nepăsuite (cuie, buloane, plăcuţe elastice) la care deformaţiile sunt foarte mici în prima etapă şi cresc mult în limp.
În funcţie de mijloacele de îmbinare utilizate şi de natura solicitărilor la care sunt supuse, pot fi:
- îmbinări prin chertare, solicitate la strivire şi forfecare;
- îmbinări cu pene prismatice şi pene inelare netede, cu dinţi sau cu gheare, solicitate la strivire şi forfecare;
- îmbinări cu tije cilindrice şi cu pene lamelare, flexibile, solicitate în principal la încovoiere, iar elementele îmbinate solicitate la strivire;
- îmbinări cu cuie şi şuruburi pentru lemn, solicitate la smulgere;
- îmbinări cu asamblaje mecanice care preiau diferite solicitări ­ juguri, tiranţi, elemente de reazem, piese pentru articulaţii etc.;
- îmbinări încleiate, care lucrează în principal la forfecare.
In exemplificarea celor mai sus scrise, venim cu cateva imagini ale constructiei la rosu, realizate de firma noastra, pentru structura de lemn a casei de la Goruna, jud. Prahova.

www.casaneo.ro

Constructii case lemn ecologice, la rosu – constructia casei de la Novaci, jud Gorj

Am sa vorbesc astazi aici, despre un subiect aproape tabu, pentru toti cei care isi construiesc, renoveaza, reabiliteaza o casa, sau un apartament, si anume RELATIA DINTRE TERMOIZOLARE SI VENTILATIE.
Spun un subiect aproape tabu, pentru ca foarte putini din cei care realizeaza o termoizolarea a unui imobil, nou sau vechi, nu acorda suficient de multa atentie si importanta, ventilatiei absolut obligatorii, ce trebuie asigurata incintelor anvelopate. Subiectul este relativ tabu si prin prisma informatiilor destul de zgarcite prezentate pe site-urile romanesti, despre ce trebuie facut si cum, referitor la ventilatia incaperilor termoizolate.
De aceea sper ca informatiile prezentate aici sa fie un plus informational pentru toti cei care sunt  interesati de acest aspect.

1. Problemele generate de termoizolare si cauza lor

In primul rând o casa pasiva înseamnă o casa cu un consum redus de energie, pasivitatea se realizează prin izolarea completa a clădirii inclusiv contra scurgerilor accidentale de aer.
Putem spune ca o casa din lemn sau profile metalice, cu termoizolație de vata minerala la interior și polistiren la exterior, existente din abundență pe piață e destul de aproape de una pasiva. La fel si o casa cu pereți din zidărie de cărămidă sau BCA cu 20-25cm de polistiren este tot la fel de aproape de una pasiva.
Oricare din cele doua situații poate fi un focar de boli pentru ocupanții ei dacă nu are un sistem de ventilare corespunzător.
Cel mai important factor la o casa pasiva este ventilația, care trebuie realizata forțat, mecanic, electromecanic sau manual prin deschiderea geamurilor.
La casele din lemn sau din profile metalice o sa observați ca exista o bariera de vapori, tocmai pentru a nu permite apei sub forma de vapori sa pătrundă în vata minerala. Barierele de vapori se pot instala greșit foarte ușor și astfel lasă vaporii de apa sa intre în spatele finisajelor și sa condenseze acolo unde nimeni nu vede, ducând la mucegai ascuns și la probleme de sănătate.
A calculat cineva temperatura pe un profil metalic imediat în spatele polistirenului? Daca are 12 grade, apa condensează pe el, fiind suficienta o singura gaura în folie pentru ca vaporii sa treacă. Același lucru se poate întâmpla și în cazul mansardelor unde avem izolație intre căpriori, o bariera de vapori și gips carton.
Aceasta bariera contra vaporilor de apa este de asemenea și o bariera contra aerului, aceste case devenind astfel foarte etanșe. Din acest motiv este necesara ventilarea pentru evitarea poluării aerului interior.
Tâmplăria moderna a ferestrelor si ușilor (din PVC, aluminiu etc) împiedică ventilația. Pentru aceasta problema, exista grile higroreglabile care se deschid la o anumita valoare a umidității, dar daca nu ne permitem aceste costuri, este suficient sa verificam prezenta in profilul tamplariei a banalelelor aerisitoare.

2. Ventilatia si cum poate fi realizata aceasta

Sunt 3 strategii de baza in ceea ce priveste ventilarea – ventilarea naturala, ventilarea punctuala si ventilarea intregii locuinte

Ventilatia naturala este miscarea necontrolata a aerului prin porii cladiri sau prin fisuri greu vizibile. In trecut scurgerile acestea de aer erau suficiente pentru a scoate din locuinta aerul poluat si sa mentina un climat adecvat. Astazi, cand totul se izoleaza pentru a face o casa eficienta energetic devine absolut necesara pentru a mentine un climat sanatos. In cazul cand afara vremea este normala, fara ploi si frig, ventilatia naturala poate fi suficienta. In perioadele reci si cu vant o casa care nu a fost sigilita corespunzator devine neconfortabila si creste consumul energetic devenind scump de racit sau incalzit.

Ventilatia punctuala poate imbunatati eficacitatea ventilatiei naturale prin indepartarea aerului poluat si a umezelii. Ventilatia punctuala consta in utilizarea de ventilatoare de genul hotelor de bucatarie si a ventilatoarelor din bai.

Ventilatia completa a locuintei. Adoptarea unui sistem de ventilatie complet este necesara atunci cand ventilatia naturala nu poate asigura reimprospatarea corecta a aerului chiar si cu solutii de ventilare punctuala. Aceste sisteme folosesc unul sau mai multe ventilatoare si conducte de ventilatie pentru a scoate aerul poluat si a aduce altu curat de afara.
Sunt patru astfel de sisteme de ventilare:
- Ventilație de evacuare, funcționează prin depresurizarea întregii clădiri si este relativ simpla si ieftina.

Ventilatia de aprovizionare, functioneaza prin presurizarea cladirii si este de asemenea ieftina si usor de instalat.

Sistem de ventilatie balansat, care daca este proiectat si instalat corespunzator nici nu presurizeaza nici nu depresurizeaza o casa. Aceste sisteme scot si introduc aerul in casa.

Sisteme de ventilatie cu recuperare. Aceste sisteme folosesc aerul interior scos pentru a raci sau încălzi aerul proaspăt introdus. Acestea sunt sisteme avansate si au costuri ridicate.

Dar pana una alta, nu uitati deschideți geamurile larg dimineața si seara, macar cate 10 minute,  așa cum am învățat de mici, acasa la mama, putina răcoare n-a ucis pe nimeni, iar asta este cea mai buna ventilatie.

Pentru final, va las sa urmariti, micul filmulet facut de noi, cu constructia la rosu a casei de lemn de la Novaci, jud. Gorj.

www.casaneo.ro

Constructii case lemn la gri – cum am construit casa de la Avrig, jud. Sibiu

Prin ceea ce vreau sa scriu astazi, incerc sa raspund la doua intrebari :
1. Ce inseamna o casa ecologica ?
2. Sunt casele de lemn, case ecologice ?
Drept pentru care, sa le luam pe rand.

1. Ce inseamna o casa ecologica ?
Casele ecologice sunt acele construcţii realizate preponderent din materiale naturale şi proiectate să utilizeze în mod eficient resursele de energie electrică, apă etc.
Ca definiţie, o clădire ecologica, este orice proiect ce presupune o construcţie cu o atenţie deosebită în ceea ce priveşte eficienţa energetică sporită, alegerea materialelor ce minimizează sau elimină degajările toxice, reutilizarea materialelor existente, asigurarea iluminatului natural şi a aerului interior de calitate, flexibilitatea spaţiului interior.
Astfel, locuinţele ecologice consumă cu 25% mai puţine resurse decât cele obişnuite şi au un impact negativ mai scăzut asupra mediului. Ele sunt realizate de obicei din materiale convenţionale şi proiectate să utilizeze în mod eficient resursele de energie electrică, apă etc.
Din punct de vedere al materialului de bază din care este construită se poate vorbi despre case de lemn, case din pământ (chirpici, lut, paiantă ), case din baloţi de paie, domul geodezic (uşor de montat şi întreţinut, din panouri multistratificate din lemn încleiate cu aditivi netoxici).

2. Sunt casele de lemn, case ecologice ?
Casele de lemn, fie cele tradiţionale realizate exclusiv din butuci (bârne) orizontali, fie cele prefabricate cu structură din lemn, panouri tipizate sau plăci pe bază de lemn, prezintă avantaje substanţiale, iar acestea rezidă în primul rând în faptul că materialul de bază din care sunt construite – lemnul – este unul natural. Astfel, aceste case se înscriu în trendul modern al ecologiei: sunt economicoase, prietenoase cu mediul şi asigură un climat interior foarte sănătos.
Lemnul este un material sustenabil nu prin rezistenţa sa, ci prin faptul că este o resursă regenerabilă. Casele de lemn sunt ecologice pentru că asigură economisirea resurselor. Casele de lemn au aceleaşi proprietăţi pentru o generaţie, ca şi la alte soluţii, dar la preţuri mult mai mici. În ciuda aparenţelor, aceste case se pot realiza şi pe vertical iar dat fiind regimul de seismicitate, în ţara noastră o casă din lemn cu etaj constituie o soluţie foarte bună.
Lemnul este un bun izolator termic şi fonic, putându-se astfel economisi bani cu izolaţia. Astfel, locuinţele sunt călduroase iarna şi răcoroase iarna, fiind recomandate şi pentru zonele aglomerate ale marilor oraşe, întrucât asigură liniştea şi confortul proprietarilor, mai ales că, în plus, lemnul păstrează o umiditate optimă în interiorul casei, indiferent de vremea de afară.
Un perete din lemn masiv de 20 cm grosime are acelaşi grad de izolare al unui perete de cărămidă de 1 m iar placa din lemn cu o densitate de suprafaţă de 15 – 20 kg/m2 realizează o izolare fonică de 24 – 26 dB. Proprietatea lemnului de a se ventila precum şi realizarea unui ambient sănătos şi intim sunt alte avantaje deloc de neglijat ale caselor din lemn.
In contextul celor mai sus mentionate, am sa inchei, prezentandu-va in imagini, ceea ce se vrea, la finalizarea ei, sa fie, o casa ecologica, atat prin aspectul ei arhitectural, cat si prin materialele folosite la constructia casei.
Detalii legate de casa, pret, planuri, detalii tehnice gasiti accesand link-ul : https://casaneo.ro/casa-lemn-la-gri-vlad

www.casaneo.ro

Constructii case lemn ieftine, la rosu – constructia casei de la Floresti, jud. Prahova

Profitand de aceasta ocazie, ca tot vorbim de lemn si structurile de acest tip, sa fac referire in cateva cuvinte la o etapa deosebit de importanta in constructia caselor de lemn, si anume ignifugarea si insectofungicizarea lemnului. Sa incepem :

1. Pentru ce tipuri constructive este recamandata ignifugarea  ?

Ca si masura de protectie, ignifugarea  este recomandata in urmatoarele situatii:

  • constructii noi
  • constructii vechi sau reabilitate
  • orice tip de structura care inglobeaza constructiv, lemnul
  • orice cladire care se doreste protejata
  • mansarde de blocuri
  • sarpante case

2. Ce este ignifugarea ?

Ignifugarea este procedeul de imbunatatire a comportarii la foc a materialelor combustibile. Materialele ignifuge nu exclud apriderea si arderea lor, ci le confera o rezistenta la foc sporita, nu intretin arderea sau o intarzie pana la interventia cu mijloace de stingere a incendiilor.
Orice contructie din lemn sau alte materiale combustibile trebuie sa fie protejata prin ignifugare.
Ignifugarile corect executate si intretinute in timp pot imbunatati gradul de rezistenta la foc a cladirilor, reducandu-se astfel cheltuielile suplimentare de protectie.

3. Cum se aplica ignifugarea ?

Punerea in opera se face conform instructiunilor de utilizare ale producatorului prin:
- pulverizare;
- pensulare;
- imersie.

Daca lemnul a mai fost tratat anterior cu alte produse de protectie pe baza de solventi organici, este necesara curatirea suprafetelor prin procedee chimice.
Calitatea lucrarilor de ignifugare este conditionata de respectarea fazelor de executie si a consumurilor specifice.
Solutia ignifuga se aplica numai pe elementele din lemn care nu necesita prelucrari mecanice ulterioare. Aplicarea solutiei  ignifuge se realizeaza atat pe lemn nou, dar si vechi, fara defecte cauzate e atacuri biologice sau structurale de tipul fisurilor, crapaturilor, golurilor provocate de absenta nodurilor. Remedierea defectelor de biodegradare se face prin inlocuirea lemnului iar a celor structurale, prin chituirea prealabila.

4. Eficacitatea in timp a ignifugarii.

Produsul SILCOMPLEX 2, pe care il utilizeaza firma noastra la ignifugare,  aplicat conform recomandarilor, asigura termoprotectia pe o perioada de 4 (patru) ani

Pentru ca ignifugarea sa fie certificata, este obligatoriu sa se faca, pe baza probelor de lemn prelevate de la fata locului, dar si de umiditate a lemnului in momentul ignifugarii,  un raport de incercare, intr-un laborator acreditat, si in baza caruia se v-a emite un document ce atesta calitatea ignifugarii, raport care este elementul cel mai important, atunci cand vrem sa facem asigurarea pentru o casa cu structura de lemn.

La final imaginile constructiei, la rosu, a casei de la Floresti, jud. Prahova.

www.casaneo.ro

Constructii case din panouri de lemn, la cheie – constructia casei de la Cotofenesti, jud. Prahova

Constructia casei de cu structura din lemn, de la Cotofenesti, jud. Prahova, a ajuns la final.
Casa despre care vorbim, se afla in prezentare detaliata pe pagina nostra web, sub numele de Casa lemn Raluca, costa la cheie 38.520 euro cu TVA ,in varianta de constructie la cheie, standard , si poate fi vizualizata, pentru orice fel de informatii suplimentare – imagini, planuri, suprafete – accesand link-ul : Casa lemn Raluca
Despre casa cateva mici detalii ar fi :
Suprafata construita :
- 92 mp, din care
- 90 mp casa
- 2 mp terasa descoperita

Numar incaperi – 7
PARTER – living, bucatarie, baie

ETAJ – 2 dormitoare, hol, bai

Daca v-am starnit curiozitatea si vreti sa vedeti cum arata casa, atunci imaginile urmatoare va stau la dispozitie

www.casaneo.ro

Constructii case prefabricate din lemn, la cheie – constructia casei de la Trestieni, jud. Giurgiu

Un nou serial, din povestioarele noastre, legate de cum si ce construim noi, se incheie astazi, cu prezentarea finala a constructiei casei cu structura de lemn de la Trestieni, jud. Giurgiu.
Incepand de azi, o noua familie, savureaza bucuria unui camin cald si primitor.
Este vorba de Casa lemn Corina, al carei pret de constructie la cheie cu TVA, este de 47220 euro, in varianta standard, si pe care o puteti gasi pe site-ul nostru urmand link-ul : https://casaneo.ro/casa-lemn-corina
O prezentare sumara a casei arata asa :
Suprafata construita :
- 123,25 mp, din care
- 112,85 mp casa
- 10,4 mp terasa acoperita

Numar incaperi – 8
PARTER – living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, hol, camera tehnica

O prezentare in imagini a felului in care arata casa, gata sa fie locuita, arata asa :

www.casaneo.ro

Tehnologie constructii case lemn, la cheie – prezentarea casei de la Draganeasa, jud. Prahova

Un nou capat de linie in seria povestioarelor noastre, legate de prezentarea in fata dvs, a lucrarilor de constructie, a caselor pe structura de lemn, pe care firma noastra le desfasoara.
Vorbele, prefer sa fie cat mai putine, in astfel de momente, pentru ca vreau sa las imaginile sa faca acest lucru , in locul meu, si sunt convins ca o vor face foarte bine.
Constructia casei de lemn, de la Draganeasa, jud. Prahova, se afla in prezentare detaliata pe pagina nostra web, sub numele de Casa lemn Piatra, costa la cheie 53.468 euro cu TVA in varianta constructiva standard,, si poate fi vizualizata accesand link-ul :
https://casaneo.ro/casa-lemn-piatra
Cateva detalii sumare legate de casa, suna cam asa :
Suprafata construita :
- 159,7  mp, din care
- 125 mp casa
- 34,7 mp terase acoperite

Numar incaperi – 11
PARTER – living, bucatarie, dormitor, baie, hol, vestibul, camera tehnica
ETAJ – 2 dormitoare, hol, baie

Si in final imaginile :

www.casaneo.ro